Prachtig/perfect/met zorg ingepakt /superprijs!!

Prachtig tegeltje/heel mooi verpakt,superprijs!!

Mooi tegeltje voor goede prijs

Het door ons gemaakte tegeltje met daarop een foto is mooi geworden. De prijs was ook zeer gunstig en de levering was ook snel. Het tegeltje wordt geleverd in een mooi doosje welke direct als cadeauverpakking gebruikt kan worden.

Snelle levering en stevig verpakt. Blij mee

Zie hier boven

Helemaal goed!!

Geweldig!

Het is super makkelijk om zelf een mooi tegeltje te ontwerpen. Ook heb je het de volgende dag al keurig netjes, in een mooie verpakking in huis!

Vanaf het moment dat ik een tegeltje wilde laten bedrukken kwam ik bij jullie op een zeer gemakkelijke site . Alles werd duidelijk in stappen uitgelegd. Het tegeltje werd snel en zeer goed verpakt geleverd

Geweldige cadeau

Snelle en correcte levering

Mooie kwaliteit

Makkelijk online zelf te maken zoals je het wil hebben. Snelle verzending / levering. En zorgvuldig verpakt. Aanrader

Mooi tegels, die mooi blijven

Tot nu toe 2x besteld en wat een mooie tegels. Veel keuze om uit te kiezen. Niet alleen wat rand betreft, maar ook qua lettertype. Ook extra opties om de tegel er wat ouder uit te laten zien. Kortom: een mooie degelijke tegel, die absoluut een prachtig cadeau vormen.

Geweldig, super snel geleverd

Hele ruime keuze in randen en lettertype. Super leuk en origineel om kado te doen.

Mooie afwerking, Mooie tegel, blij mee.

Zou een prima bezorging zijn geweest als er even aangebeld was !! Het stond wel keurig bij de voorde

Volgende dag in huis !

Kwaliteit goed en snelle bezorgong

Mooi tegeltje, snelle bezorging, heel goed verpakt!

Geweldig!

Snelle levering en de foto is prachtig verwerkt! Prijs kwaliteit dik in orde, ik vond het helemaal niet duur!

makkelijk om zelf tegeltje te ontwerpen, mooie kwaliteit en snelle levering.

Makkelijk om zelf tegeltje te ontwerpen, mooie kwaliteit en snelle levering.

Een heel leuk cadeau

Leuke design opties online, en snelle levering, een heel leuk product. Echt een aanrader.

Super leuke tegeltjes

Bedankt voor de goede service. Leuke en mooie kwaliteit Die van mij staat nu mooi op een standaardje

Ondanks de snelle levering een mooi tegeltje wat ik graag wilde. Goed ingepakt zodat je het eerst kunt bekijken om het daarna weg te geven. Zeker een aanrader.

Zelfs het doosje waarin het komt is leuk!!! Dank

Bij tegenspreken zit je gebakken.

Het tegeltje was fijn. Ik kan er blij mee zijn!

Ik vond het tegeltje mooier in het echt

Geweldig, zoveel mogelijkheden en goede service.

Ik wilde een origineel tegeltje en dat kon ik dus zelf samenstellen. Grote keuze uit tegeltjes en lettertypes. Ik ben heel tevreden over het resultaat!

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.