Perfecte keuze

Snelle levering,goed verpakt.

Mooier dan verwacht en snelle levering.

Mooier dan verwacht en snelle levering.

Mooi formaat tegeltje met heldere kleuren

Snelle levering . Handige site met veel keuze .Mooi glanzend tegeltje van goed formaat met heldere kleuren , heel leuk verpakt in een doosje met Oud Hollandsch tafereel !

Zeker de moeite waard

Mooi gemaakt In stevig doosje verzonden En snelle levering

Uitstekende kwaliteit en service

Een tegel besteld met daarop een eigen spreuk. Werd snel geproduceerd en lag daags na de bestelling op de mat. Het is een geweldig kwaliteitsproduct!

In een woord Prachtig.

Snel geleverd, en super mooi.

Mooie tegel perfect verpakt verzonden en bezorgd .

Perfectie straat er af !

Perfect!

Super leuke tegel voor onder de kerstboom!

Prachtig

de tege3l is prachtig geworden, het ophangsysteem zit erbij verpakt. De levering was supersnel

Goedkoop en snel

En nog mooi ook

Snel en veilig verpakt en een fantastisch resultaat.

Prima keus

Veel mogelijkheden om het persoonlijk te maken. Supersnel geleverd in mooie verpakking. Prima prijs, dus tevreden.

Super. Prachtige kwaliteit

Snelle service met een mooi eindresultaat. Heel tevreden.

Mooue tegrls voor nette prijs

Tegel is vlot geleverd in een uitstekende verpakking, die zelfs brievenbus dump op harde marmer vloer doorstaat. Netjes afgewerkt, leuk om kado te doen Kan het van harte aanbevelen.

Keurig afgehandeld

Foute tekst op tegel. Binnen twee dagen tegeltje met correcte tekst weer in huis.

Mooi resultaat, snel voor elkaar

Heel veel keuze op de website. Makkelijk iets te creëren. Snel binnengekregen (brievenbuspakketje), dus een leuk presentje.

Geweldig!

Mooie kwaliteit, goed stevig ingepakt en dedelfde dag verzonden zoals beloofd.

Snel ontvangen en goed en stevig verpakt Stevige kwaliteit

Wat een leuk cadeau en super snel verzonden!

Wat een leuk cadeau en super snel verzonden!

Subliem!

Zo leuk om mijn eigen creatieve uitspattingen op een tegeltje terug te zien. Erg blij met het resultaat en was ook snel binnen!

Zeer prachtig ga zo door.

Ziet er verzorgd uit.

Mooi !

Snelle levering en mooie tegel!

Ontzettend tevreden!

Een wijziging die eigenlijk niet meer kon worden doorgevoerd, bleek toch verwerkt te zijn! Bovendien ontving ik het tegeltje de volgende dag al. Prachtige kwaliteit. Mooi en stevig ingepakt.

supersnelle levering en mooi product!

als cadeautje voor een goede vriend. Erg tevreden met de snelle service en prachtige tegeltjes!

Snel ontworpen en vlotte levering

Als een grapje voor iemand een tegeltje ontworpen in een paar klikken, na betaling de volgende werkdag al binnen. Ziet er netjes uit. Goede kwaliteit. Ik ga er zeker vaker 1 maken.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.