Prachtig

Ik heb mijn vriendin verrast tot huilend aan toe

Helemaal heel erg goed.

Mooi bedrijf, mooi product, mooie verpakking. Ik ben heel blij met jullie. Makkelijk, snel, mooi en goed. Ga zo door want blijf wel ff bestellen bij jullie.

Dik tevreden!

Verrassend de volgende dag al geleverd, feestelijk verpakt en keurig afgewerkt.

De tegel is erg mooi en naar wens uitgevoerd! Ik kan dit dan ook zeker aanbevelen! Topproduct en topservice!

Mooi product geleverd!

Mooi en snel geleverd!!

Precies als verwacht En een mooie echte stenen tegel

Niet voor herhaling vatbaar helaas

Er stond aangegeven dat het product in cadeauverpakking zou worden geleverd. Ik had echter niet verwacht dat de verzendsticker direct op de cadeauverpakking zou worden geplakt, in plaats van dat het in een extra doosje zou zitten. Hierdoor is het papier ingedeukt en beschadigd geraakt, waardoor het er minder netjes uitziet om cadeau te geven. Toch had ik geen alternatief, omdat het zonder deze verpakking alleen een simpel kartonnen item zou zijn zonder enige kleurrijke bedrukking/cadeau verpakking. Jammer dat dit zo is verlopen.

Echt een hele mooie tegel ontvangen!

Prachtige tegel mogen ontvangen in een superleuke verpakking! Echt heel mooi gemaakt. En leuk om kado te geven. Hier ga ik zeker vaker bestellen. Waar zij niets aan kunnen doen (of kiezen voor een ander postorderbedrijf ) is dat PostNL en zo als gewoonlijk weer eens een zooitje van maakt . “Sorry we gaan het vandaag niet redden “ en vervolgens dagen moeten wachten . Ik ben blij dat ik het kado bijtijds had besteld want zo snel als dat Tegelwerken het verstuurt zo traag als dikke …. Is PostNL.

snel en mooi tegeltje

Tegeltje is mooi en zit in een nette stevige verpakking met een klein ophangplak - dingetje. perfect! bestelling zeer snel!

Top geleverd en goed verpakt.

Mooi en leuk gemaakt.

Zeer snel een prachtig produkt afgeleverd.

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snel leveren, super lwaliteit.

Snel een erg leuk kado binnen

Even in mijn werkpauze ontworpen, echt heel makkelijk en dan voor een leuke prijs ook nog snel binnen en goed en mooi verpakt. Dit ga ik vaker gebruiken. Klinkt als een nep review zo positief maar het is een echte hoor!! :)))

Top!!

Super snelle levering. Erg mooie tegel en de verpakking is al een cadeautje op zich! Absoluut een aanrader...

Mooi product

Snelle levering, mooi product in een leuke geschenkdoos. Het bijbestellen van een ophangsysteem was niet nodig geweest. Er zit al een haakhe bij.

Precies dat wat ik zocht!

Exact naar wens gemaakt. Snel verzonden in mooie verpakking. Ziet er prachtig uit!

Helemaal Top!

Twee tegeltjes besteld en keurig zoals besteld geleverd, erg blij mee !

keurige uitvoering

zeer positief en vlot geleverd

fijn cadeau

leuke tegel en vlot berzorgd

Super leuk !

Tegeltje besteld erg leuk ! En snelle service . Leuk kado voor klein prijsje

Prachtige tegel Mooie kleuren Groot formaat Prima product Leuke verpakking

Fantastisch!

Prima, duidelijk en snelle veilige levering!

Snelle levering na eenvoudige bestellen

Ik kon makkelijk het tegeltje van mijn keuze maken. Wel even puzzelen met lettergrootte en positionering. Daarna vlotte levering en goed resultaat. Verpakking is degelijk en minder milieubelastend. En dat tegen zeer acceptabele prijs. Top.

Lijm liet los 2 maanden na ophangen

Ik had een tegeltje besteld voor het afstuderen van mijn zoon. Opgehangen volgens gebruiksaanwijzing (hanger bevestigd, 2 uur onbelast op tafel laten liggen). Het tegeltje heeft 2 maanden gehangen, daarna liet de lijm los van de hanger (de lijm zat nog wel aan het tegeltje, maar de hanger zelf liet los) en het tegeltje viel kapot. Ik kan dit niet aanraden, tenzij je het tegeltje neerzet (maar er zit geen standaard bij).

Supersnel geleverd en goeie kwaliteit tegeltje Echt een aanrader .

Super.

Prachtige mooie tegel, super snel bezorgd. We zijn er erg blij mee. Inmiddels ook opzoek naar een mooie foto van onze in september , Overleden oude hond, voor nog een tegel. Groetjes een tevreden klant.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.