Pluspunten

Goede, snelle service. Veel mogelijkheden qua design.

Ik had graag via de mail een overzicht van de rekening die ik betaald heb ontvangen. Deze kreeg ik niet, en ook niet via de post. Dit maakt declareren voor mijn werk lastig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk en snelle levering

Vond de tegel met foto aan de donkere kant ook al zag je dit niet bij het online bestellen. Verder mooie kwaliteit, goede verpakking en snelle levering.

Pluspunten

Veel keuze, goed bewerkingsprogramma (ook via telefoon), snelle levering en tegels zien er super uit

Pluspunten

Snelle levering, en top kwaliteit. Overzichtelijk met veel mogelijkheden! Super!

Pluspunten

Zeer snelle levering. En mooi afgewerkt product.

Op de site staat voor 1600 besteld volgende dag geleverd. Maar dat geldt niet voor het weekend. Dat zie je pas als je daadwerkelijk besteld. Kleine aanpassing

Pluspunten

Alles.

Het enige dag ik jammer vond is dat je geen kleine foto naast een tekst kan zetten. Als je kiest voor foto omvat het de hele tegel. Het was voor mij gelukkig geen ramp, maar misschien dat jullie in de toekomst dat wel hebben.

Pluspunten

Prima service en levering.

niks

Pluspunten

Supersnelle levering, in een stevige en presentabele doos, en precies zoals we het besteld hadden.

Die heb ik eigenlijk niet

Misschien de tekst lezen? In mijn 1e tegel stond een fout, die zag ik pas toen ik de tegel thuis kreeg. Omdat ik 10x helemaal opnieuw begonnen was, ik kon helaas de tekst niet corrigeren toen ik aan het bewerken was.

Pluspunten

Helemaal goed!

Als er een citaat is met daaronder de naam dan zou het mogelijk moeten zijn om de naam in een kleinere letter te schrijven. Ik had de indruk dat dat niet kon. Misschien heb ik niet goed gekeken.

Pluspunten

Pluspunten

Erg mooi en supersnel. Helemaal goed!!

Zo doorgaan!

Pluspunten

Super snel en goede kwaliteit

Hou dit vast

Pluspunten

Snelle levering, mooi bedrukt

Ophanghaakje gelijk aan het tegeltje bevestigen ipv haakje er bij leveren.

Pluspunten

Flotte levering

Start pagina misschien iets duidelijker

Pluspunten

Zeer snelle service en mooie tegels!

Pluspunten

Supersnel geleverd, en de kwaliteit van het tegeltje is prima! Dik tevreden

Ik zie geen verbeterpunten

Pluspunten

SNELLE EN VRIENDELIJK SERVICE, zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

VERZENDVERPAKKING DIE WORDT BIJGELEVERD IS ERG LASTIG OM HET DOOSJE HEEN TE KRIJGEN.

Pluspunten

Klasse, betrouwbaar, snelle aflevering.

Pluspunten

Supersnelle levering goed verpakt en met duidelijke instrukties, mooie kwaliteit tegeltje.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.