Pluspunten

Hele snelle en goede service. Goede ideeën en mooie uitwerking!

Pluspunten

Hoge kwaliteit voor een normale prijs!

Pluspunten

Mooie snelle afhandeling, sneller kon ook niet!! Tegeltje is gemaakt naar mijn wensen, ziet er prima uit.

Jammer dat die adressticker op de mooi versierde buitenkant doos zo vast zit geplakt. Omdat de bruine label die op de doos zelf is gedrukt, om in te vullen aan wie je het kado wilt geven dan geen toegevoegde waarde meer heeft. Je wilt het niet kado geven met je eigen adressticker er op.

Pluspunten

Zeer goede verpakking, snelle leveinu.

Kleur instelling website.

Pluspunten

- Super snelle service - Vriendelijk - Behulpzaam - Meedenken

Pluspunten

Bestelling zag er keurig uit en zeer snelle levering

Misschien handig om een nieuwsbrief uit te geven of een papieren versie ( die je per post kan krijgen , met name voor de doelgroep senioren) van jullie producten .

Pluspunten

Alles is prima in orde

Pluspunten

Snelle verwerking van opdracht. Verder zeer goede verpakking om product te beschermen. Product is zoals samengesteld op de website.

Let op dat de tegels geen glazuurfouten hebben. Enkele tegels met onregelmatigheden in het glazuur.

Pluspunten

Razendsnelle levering! Helaas bleek de tekst niet goed gecentreerd. Binnen 24 uur kreeg ik een reactie op mijn mail, met daarin een duidelijke toelichting over hoe de fout heeft kunnen ontstaan. Ik kreeg kosteloos een nieuw (gecorrigeerd) tegeltje thuisgestuurd. Geweldige service!

In het zelf ontwerpen van het tegetje is het wat onduidelijk hoe het tegeltje er uiteindelijk uit komt te zien.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit vethouding en snelle levering.

Kan ik zo niet bedenken.

Pluspunten

Snelle Levering, goede kwaliteit.

Pluspunten

Snel, vriendelijk en een mooi product

Hele kleine beschadiging aan een van de tegels. Niet erg maar toch goed om te weten.

Pluspunten

Super klantenservice. Heel snel geleverd.

Kan geen verbeterpunten noemen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

Er waren een paar dingen mis gegaan. Maar dat is allemaal met extra moeite van "Tegelspreuken" goed gekomen. Vriendelijk dank!

Pluspunten

Binnen 24 uur geleverd. Netjes verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en mooie kwaliteit!

Pluspunten

klant vriendelijk... net meer doen dan nodig

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken programma, goede prijs, vlotte levering.

Pluspunten

Snelle levertijd,duidelijke site om tegel te maken

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze in tegelformats, hele mooie verpakking (!) geschikt om cadeau te geven, pakje past door de brievenbus.

Je kon een foto uploaden, dit gedaan, maar pakte niet. Er stond bij dat de foto minimaal X groot moest zijn maar niet of mijn foto daar aan voldeed. Kan dit duidelijker? En er stond een mini foto van mijn foto, deze weghalen als het niet juist is aub. Bij wijzigingen in de tekst, na bekijken eindresultaat moet je vaak terug klikken, zou handig zijn als dit gemakkelijker kan.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.