Pluspunten

Snel en betrouwbaar, net product en super verzending

Site iets simpeler maken

Pluspunten

Super mooi tegeltje geworden en ontzettend snel geleverd. Top!

Pluspunten

Goede service, en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van bestelproces en ook een erg mooie tegel!

Wat extra fonts (die ook voor ouderwetse tegels worden gebruikt) toevoegen om de tegel mee te maken zou leuk zijn

Pluspunten

Snel, makkelijk, goede prijs-kwaliteitverhouding, veel mogelijkheden, nette bezorging

Duidelijker onderscheid tussen voorgedrukte ideeën en zelf ontwerpen

Pluspunten

Snelle levering, product erg mooi

Pluspunten

Wat 'n super leuk en origineel cadeau! Met ons team hebben we allemaal 'n spreuk ingeleverd en op een tegeltje laten drukken, met 'n paar foto's erbij is het een hele leuke collage geworden. Op 'n plaat MDF met 'n plintje eromheen een super leuk cadeau voor het afscheid van één van de collega's! Super snel geleverd ook, en ziet er kwalitatief zeer goed uit! Fijn, rechtstreeks contact bij een foutieve kleur, en professioneel (en snel!) opgelost.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit makkelijk te bestellen

ik kon de lijst van mijn tegel niet in de kleur doen die ik wou of ik heb t over het hoofd gezien dat kan ook veder super bedrijf niks op aan te merken

Pluspunten

snelle levering,veel keus,goede prijs-kwaliteit verhouding

geen

Pluspunten

snellere levering en het zag er allemaal prima uit!

Pluspunten

Snelle levering, leuk gemaakt

Pluspunten

Makkelijke website, snelle levering. Goed product, met zelf een gebruiksaanwijzing voor echte n00bs :)

nvt

Pluspunten

Snelle levering. Prima tegel

Pluspunten

Snelle levering. Aantrekkelijke prijzen. Goede website om zelf je tegel vorm te geven.

Foto op tegel komt er anders uit als op de PC. De kleuren zijn wat harder, feller. Dit ondanks het gebruik van de fade out techniek.

Pluspunten

Korte levertijd en precies zoals ik het wilde, complimenten.

Bij alle tegeltjes is er keuze uit een andere rand versiering. Het zou echter ook mooi zijn wanneer er voor een andere achtergrond kleur gekozen kon worden in plaats van wit. En misschien de daar bij behorende kleur letters. Bijvoorbeeld een donkerrode achtergrond met zilveren letters, of bv zwart met gouden letters. Het is zomaar een idee maar misschien kunnen jullie er wat mee.

Pluspunten

mooie tegel, snel afgeleverd

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering Uitstekende service

Pluspunten

goede kwaliteit, stipte levering

Pluspunten

Snel correct en goede kwaliteit

Pluspunten

Snel, netjes

Ik moest er 'spelenderwijs' achterkomen dat ik al bij de tekst schrijven, mijn vormgeving aan moest passen. Goed als dit ook op een later moment nog kan, bijv woorden onder elkaar zetten ipv naast elkaar

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goede communicatie over de status.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.