Pluspunten

Zeer snel geleverd ziet er netjes uit goed op de hoogte gehouden van verzending

Pluspunten

Goede site

Pluspunten

Via berichten word je goed op de hoogte gehouden van productie en levering. Levering was volgens schema. Kwaliteit erg mooi, leuk cadeau om te geven.

Nvt.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Duidelijke uitleg

Graag een ophanghaakje er al aan!! Wat een toestand voordat je dat erop hebt zitten. Heeft trouwens al lang geduurd voordat we er aan begonnen want geen zin in toen we het lazen

Pluspunten

snelle levering geode kwaliteit

Pluspunten

Snelle service, volledige service, snelle reactie op vragen/klachten, snelle afhandeling van vragen/klachten, veel keuzemogelijkheden.

Verbeteren site ( wanneer je iets aanklikt zit het meteen in je winkelmandje, bij het verwijderen pakt hij soms de verkeerde Tegel)

Pluspunten

Snel en gemakkelijk + snelle verzending

Track & Trace

Pluspunten

Snelle levering. Ook veel mogelijkheden.

Ruimte om de tekst in te voeren iets groter maken. Is nu lastig te zien als je meer dan 3 regels invoert.

Pluspunten

Super leuk. Ontzettend veel keuze en makkelijk te maken. Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

supersnelle verzending! Goed ingepakt zodat het tegeltje niet breekt Mooi geprint qua kleur.

Site werkte niet helemaal goed; tekst op de juiste plaats zetten en de kleur van de tekst wijzigen ging niet zo lekker.

Pluspunten

Prettige website en snelle levering

Pluspunten

Wat je ziet op de computer krijg je ook. Mooi zoals de foto er op geprint wordt!

Factuur optie erbij zetten op de site

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering.

Pluspunten

Snelle service en delivery on-time!!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige bezorging

Pluspunten

Goede kwaliteit, goede bereikbaarheid, nette communicatie, snelle levering.

Pluspunten

Supersnel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Goede kwaliteit! Mooi en zorgvuldig verpakt!

Website kan er wat professioneler uit zien.

Pluspunten

Klein foutje op de tegel wat in de productie fout was gegaan,even gebeld en het word keurig opgelost. Kostenloos een andere tegel gekregen en nu wel goed. Prima service is dat.

Pluspunten

Mooie site om tegels samen te stellen, snelle levering en prettig te weten dat, indien de tegel onverhoopt stuk zou zijn, deze kosteloos wordt vervangen. Gelukkig was dat niet nodig! Het resultaat mag er wezen, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Zeer snelle levering, ondanks het late tijdstip van bestelling. Tegels zien er super uit!

Nvt

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.