Pluspunten

Supersnelle en goede levering

Niets. Ga zo door!

Pluspunten

Goed ingepakt Geen gedoe, prima levering, goed product

Pluspunten

Snelle bezorging, goedkoop en geen breuk

Pluspunten

- snelle levering - heel mooi afgewerkte tegel - goedkope prijs - goede prijs/kwaliteit verhouding - ronduit top!!

- de website is op sommige punten iets gebruiksonvriendelijk.Als je een tekst hebt ingevuld is het na het kiezen van het randje van je tegel niet zo makkelijk om de tekst nog aan te passen. Zou nog beter zijn als dit kon!

Pluspunten

Supersnelle levering. Mooi tegeltje

Relatief hoge verzendkosten

Pluspunten

Service en kwaliteit

nvt

Pluspunten

Snelle levering. Mooie tegel. Bij problemen direct een reactie en een goede oplossing.

Pluspunten

Hartstikke mooie tegel, snel geleverd,, en met handige en goede bevestigingsstrip met klein driehoekig haakje.

Pluspunten

De statusmeldingen van de order. En het feit dat in de laatst mail al wordt gemeld dat het kan voorkomen dat de tegel tijdens het verzenden breekt en dat er al een linkje wordt gegeven waar je een nieuwe kan bestellen.

Pluspunten

- Klantenservice zoals klantenservice hoort te zijn. - Er was iets verkeerd gegaan bij de bestelling, waardoor het product anders werd geleverd. Dit werd direct opgepakt en binnen een dag had ik een nieuwe tegel in huis.

Pluspunten

Zeer overzichtelijk en gemakkelijk bestellen go de levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Het tegeltje was jammer genoeg gebroken maar ook dit was snel opgelost. Ook het nieuwe tegeltje was de volgende dag in huis.

Betere verpakking.

Pluspunten

heel professioneel gemaakt en met 1 dag in keurige harde verpakking geleverd!

heb ik niet, was 100% top!

Pluspunten

Snelle levering, goed product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zodra een klant iets vraagt, geef een reactie! Altijd! De klant bepaald, als het goed is, uw handelen.

Pluspunten

Alle afspraken zijn nagekomen, binnen een dag binnen. Mooie kwaliteit tegel. Doen wat ze beloven.

Pluspunten

Helemaal top! De tegel is precies geworden als het ontwerp op de pc en snel geleverd!

Er zat geen ophang-sticker in mijn pakketje

Pluspunten

gebruiksvriendelijke site zeer snelle levering met een mooi resultaat en tegen een redelijke prijs

ruimere mogelijkheden voor tekstbewerking op de tegels

Pluspunten

supersnel en goed!

nog meer sjabloontjes om uit te kiezen. Fietsjes had ik gekozen, erg leuk.

Pluspunten

Snel geleverd, het was precies wat ik verwachtte.

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Bij het openen van de doosjes vond ik de tegels keurig gedrukt! Mijn complimenten.

Pluspunten

Top! Snelle levering en super kwaliteit

Pluspunten

Ontzettend mooie tegeltjes!!! En tijdens het bestel/verzend proces goed op de hoogte gehouden.

Misschien nog een cursief fonttype toevoegen aan de mogelijkheden?

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.