Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

makkelijke site goed drukwerk op tegel snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De letters op tegel kwamen niet overeen met hetgeen getoond op het scherm, ze waren kleiner, de positie van de letters week af en ook de kleur die hadden aangegeven (en die ook getoond werd op het scherm) is niet hetgeen in werkelijkheid op de tegel te zien was, heel jammer!

Pluspunten

Snelle leverantie. Netjes verpakt

Pluspunten

Snel geholpen en een mooi resultaat!

Pluspunten

editor is niet realtime staffelprijzen

Pluspunten

Super mooie tegel, goed verpakt in volgende dag al binnen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product

Bezorging was een dag te laat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijkheid na mail contact met vraag, mooie tegels. Goed verpakt.

De site: die is echt slecht en gebruikers onvriendelijk, ik wilde zelf tegels ontwerpen met rand en foto. Nou dat lukte niet : het was dat ik het niet er bij liet zitten maar anders was ik allang naar een andere site gegaan. Ik heb uiteindelijk: de rand gekopieerd naar PowerPoint, daar de gewenste teksten toegevoegd toen weer gefotografeerd (met screenshot ) en die op een lege tegel geplakt. En nog lukte dat bij de zes verschillende tegels twee keer direct goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle afhandeling.

De foto staat niet in het midden zoals ik wel gestuurd heb waardoor het hele gebeuren de mist in ging. jammer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De grote keuze uit de lettertypes en omlijstingen.

Dat het systeem onthoud welke omlijsting je hebt gekozen en je wilt daarna de geschreven tekst nog aanpassen

Pluspunten

Ziet er zeer netjes uit. Precies wat ik er van had verwacht. mooi product.

die heb ik niet.

Pluspunten

Overzichtelijk! Snel! Kwaliteit!

Als je de tekst hebt ingevult en op doorklinkt kan je de tekst niet meer aanpassen zonder helemaal opnieuw te beginnen. Het zou heel fijn zijn om dat tussendoor nog te kunnen veranderen.

Pluspunten

Snelle levering en goed product. Kwaliteit ziet er netjes uit en het ontwerpen is makkelijk om te doen en toch heel veelzijdig.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

Pluspunten

Woensdag een tegeltje besteld met zelf bedachte spreuk was de volgende dag geleverd. In een degelijk doosje door de brievenbus, dus geen gedoe. Het zag er mooi uit de spreuk en decorrand lijken in de glazuurlaag te liggen en niet er op geprint. Er zat een ophang haakje bij. Het was leuk om dit kado te doen.

Van het bestelde artikel zou een voorbeeld / afbeelding gedurende de bestelling en op de bevestiging / factuur wel leuk zijn.

Pluspunten

Snel, makkelijk teksten aan te passen. Ziet er goed uit.

Pluspunten

Leuk cadeau idee Snelle levering; vandaag besteld morgen in huis Tegeltjes makkelijk samen te stellen

Tekst bewerken als lay out van tegeltje is gekozen was wat lastig; nieuw tegeltje maken ging sneller.

Pluspunten

Makkelijk om een keuze te maken. Snelle levering Goede kwaliteit Betrouwbaar!

Nog meer keus in randen van de tegels. GROTERE ;-) variatie in kleuren. Bijvoorbeeld. : Duits, Makker, Hindelooper schilderwerk

Pluspunten

Zeer vriendelijke klantenservice, erg klantgericht, meedenkend, en heel coulant. Ook al had ik wel 8 of 9 vragen en wijzigingen, men bleef mij helpen. De tegels zijn werkelijk schitterend. Super kwaliteit, groter dan ik dacht. Heel goed verpakt, en ze kwamen dan ook zonder problemen aan. Heel snel verzonden, ik had ze werkelijk binnen 24 uur in huis. TOP jongens, dank je wel!

Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Tegeltje is precies zoals 't moest zijn, het craquelé vind ik zelf erg leuk.En een lekkere snellere levering

geen

Pluspunten

Stipt, snel en netjes. Goede website.

Pluspunten

snel , makkelijk

ophanghaakje niet los in doos niet alles wissen bij aanpassen tegel

Pluspunten

Goed en op tijd geleverd

Niks

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.