Pluspunten

Snelle bezorging, duidelijke communicatie en een zeer goed product.

Let op de spelling bij de mails.

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke website, supersnelle levering en heldere communicatie over het proces.

De link naar het betaalscherm werkte op de ipad niet goed. Misschien was het tijdelijk? Ik heb op dat moment de gewone pc opgestart en daar verliep alles perfect.

Pluspunten

Prettige website, fijn navigeren. Duidelijk, overzichtelijk. Afspraak = afspraak, snelle service, kwaliteit was voldoende.

Nvt

Pluspunten

Handige zoekfuncties bij het zoeken van bekende en onbekende spreuken. Snel verwerkt Snel geleverd TOP KWALITEIT!

Pluspunten

Snel, communicatief,prima verpakt,mooi produkt, fijne website.

weet ik nog niet.

Pluspunten

goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling nog kunnen wijzigen, is nu niet mogelijk

Pluspunten

Snel en goed

Nvt

Pluspunten

Gebruiksgemak website is top. Je kan makkelijk aan de slag en het resultaat is zeer goed. Bovendien erg SNEL

geen

Pluspunten

Gewoon correcte service

Geen verbeterpunten te melden leveren correct het bestelde af binnen afspraak

Pluspunten

Snel, tegels zien er in het echt precies zo uit als op t scherm.

Pluspunten

Vlotte afhandeling, goede kwaliteit tegenover een eerlijke prijs

Pluspunten

mooi product, duidelijke en snelle afhandeling

Pluspunten

Mooie tegel!!

Het verzenden, zodra hij Door de brievenbus valt kan hij breken, misschien inpakken met bubbeltjes plastic?

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit!

Wanneer je je tegeltje maakt zou het erg handig zijn wanneer je de tekst nog kunt editen en uitlijnen wanneer het tegelontwerp bijna klaar is. Nu moest ik een paar keer terug naar de eerste stap om dit te doen en moest ik de vervolg stappen opnieuw uitvoeren.

Pluspunten

Tegeltje werd gebroken bezorgd. E-mail gestuurd met verzoek om het geld terug te storten. Zonder problemen geld binnen enkele dagen ontvangen!

Volgens mij kan de verpakking beter. Bijvoorbeeld door het gebruik van nopjesfolie.

Pluspunten

De tegels zagen er mooi uit. Mooier dan bij het samenstellen op de site. Om de tegel op te hangen wordt er zelfs een haakje met kleefpad meegeleverd.

Pluspunten

- Snelle levering - Mooi resultaat

De webshop mag een stuk gebruiksvriendelijker en moderner. Ook een gratis verzending vanaf bijvoorbeeld €30 zou leuk zijn en een reden geven om misschien 1 of 2 extra tegels te bestellen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Super snelle service en goede kwaliteit

Pluspunten

Binnen een dag wordt precies bezorgd wat we bested hadden. Prijs vs. kwaliteit is goed. Ontwerp wordt in de tegeltjes gebakken. Het is geen sticker.

Wijzigingen aanbrengen in een gemaakt ontwerp is lasting/omslachtig.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.