Pluspunten

Snel en netjes

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De tekst staat goed afgedrukt.

De tegeltjes zijn erg saai.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, veel keus om te personaliseren.

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de tegel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering en netjes verwerkt

Geef svp de mogelijkheid om een digitaal ontwerp van het tegeltje te zien voordat het gemaakt wordt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg mooi tegeltje, heel snel bezorgd

Verzendkosten zijn iets aan de hoge kant

Pluspunten

Snel, goed verpakt, mooi uitgevoerd.

Pluspunten

Makkelijke site om te bestellen, snelle levering

Ik vond de verzendkosten hoog in verhouding tot het product.

Pluspunten

Snel, duidelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding

Traceerbaar zijn t.o.v. het pakketje

Pluspunten

Na mijn beoordeling kreeg ik per mail een reactie waarbij werd vermeld dat het tegeltje wel degelijk direct verstuurd was en dat hij dus vandaag of morgen moest arriveren. Zo niet, het verzoek om even contact op te nemen.Helaas hadden we last van het Paasweekeinde en kwam het tegeltje ook op dinsdag niet in de brievenbus. Vervolgens heb ik op woensdag telefonisch contact opgenomen. Mij is toen verteld dat Tegelspreuken nogmaals het tegeltje had laten maken en reeds dinsdag had verstuurd. Ik zou het dus woensdag of donderdag moeten ontvangen. Donderdag lag het idd in de bus. Op miraculeuze wijze volgde zaterdag het tweede tegeltje!? Nu dus twee tegeltjes in huis. De wegen van TNT blijven ondoorgrondelijk. Het resultaat is heel mooi. Daar dus geen klachten over! Wel het advies om iets eerder te bestellen, zodat TNT even de tijd heeft....

Ik heb op woensdagochtend 1 april een tegeltje besteld met opdruk bij Tegelspreuken.nl. Het is nu zondag 5 april, maar helaas nog geen tegeltje in huis. Terwijl de belofte is dat het in 90 % van de gevallen de zelfde dag verstuurd wordt, tenzij de bestelling in het weekend geplaatst wordt. Ook heb ik tweemaal een bevestiging van dezelfde bestelling ontvangen, zowel op 1 als op 3 april?! Op de laatste mail heb ik gereageerd dat er waarschijnlijk iets fout is gegaan, maar tot op heden geen reactie. Jammer. Niet weer dus.

Pluspunten

Snelle service.. perfecte kwaliteit! TOP!!

tot nog toe geen

Pluspunten

Snelle levering, de tegel ziet er goed uit en was goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

De foto op het tegeltje was er niet goed opgekomen, na prettig contact is er binnen1 dag een nieuwe opgestuurd! Snelle en correcte afhandeling dus!

Pluspunten

Supersnelle levering! Top!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, breed aanbod

Pluspunten

Mooi concept, simpel uitgevoerd, snelle levering.

Geef gebruiker de mogelijkheid de interlinie (ruimte tussen regels) te bepalen. Voeg een optie toe om als tekstkleur het blauw te selecteren dat gebruikt wordt voor de versiering.

Pluspunten

snel en gemakkelijk

misschien zeker weten dat je bestelling in behandeling is, of als ie verzondern is verder: die doosjes zijn top, maar misschien de optie aanbieden om een 'staandertje' erbij te kopen

Pluspunten

Ongelooflijke supersnelle, correcte levering.

Ik kon geen letters tikken met een dakje op de letter of streepje. Met knippen en plakken ging dit wel.

Pluspunten

Goede en snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte en snelle levering

afdruk zat dicht aan de rand, kon dit niet zien doordat ik een witte achtergrond had.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.