Besteld en was volgende dag al geleverd

Netjes verpakt zelfs als de postbode hem door de brievenbus gooit kan de tegel niet beschadigen.

top product. Snelle levering

Makkelijk te maken en had het de volgende dag in huis. Netjes en goed verpakt in een leuke verpakking.

Prima producten echt super

Ze doen wat ze je beloven. Product ziet er precies zo uit als aangegeven. Levering is netjes en snel. Ik ben erg tevreden.

Leuke keuzes en snelle goede bezorging.

Ik had ruime keuze aan tegels de teksten kan je fijn sorteren op een zoek opdracht. Makkelijke betaling en snelle levering is een echt plus punt

excellent quality, fast delivery

thank you

Alleen kleuren iets te fel

Maar verder heel tevreden

Snelle levering en product zoals afgebeeld. Heel blij mee. Leuk cadeautje om te geven.

Mooie fullcolour prints

Na even wat worstelen met het erin zetten van het eigen plaatje; viel de dag erna het tegeltje al door de brievenbus! Wauw!

"Eind goed, al goed"

Prima kwaliteit en snelle levering. Kortom uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Helaas was er een behoorlijke kleurafwijking bij de tegels (relatiegeschenk) die moesten aansluiten bij een bepaalde huisstijl, maar dat is allemaal uitstekend opgelost. Dus "Eind goed, al goed". Misschien een leuke tekst voor op een tegeltje ...

Zeer ruim aanbod, tegeltjes zijn eenvoudig te ontwerpen, snelle service en goede kwaliteit!

zeer goed

snelle levering en leuke verpakking en zag er goed uit

Mooi gemaakt en zoals beloofd snel bezorgd

Mooi gemaakt en zoals beloofd snel bezorgd

Prachtig tegeltje, zou er zo weer een bestellen!

Prachtig tegeltje, heel mooi van kwaliteit en snel bezorgd! Heel blij mee!

Goed op tijd

Makkelijk te bestellen

Snel en netjes

Supersnelle verzending, en het pakket is feestelijk en stevig verpakt. Ophang haakjes bijgesloten, dus het is een volledig pakket.

Mooi en snel geleverd

Leuk om een keer te doen als extra presentje

Ontzettend tevreden

Geweldig, dat ik dit niet eerder wist !

Makkelijk. Snel ontvangen. Kwaliteit bijzonder goed!

Zie hierboven

Kei goed

Vind het super gave tegeltjes. Ben er echt heel blij mee.

Superfijn!

Het was totaal niet moeilijk om een tegeltje te ontwerpen, de site is heel duidelijk dus het wijst voorzich :D Er zijn veel verschillende opties, dus het hoeft echt geen standaard tegeltje te worden, dat maakt het wel echt leuk! Hij was snel hier en zat goed verpakt. Ben zeer tevreden en ga nog een tegeltje of 2 ontwerpen, want om de prijs hoef je het ook niet te laten :) Al met al dikke prima dus ;)

Top !

Mooie tegels , helemaal zelf te ontwerpen snelle service , dik tevreden !

Geweldig!

In een dag geleverd 2 dagen voor kerst en een fantastische kwaliteit. Ik heb nog nooit sneller 5 steren aan een webwinkel gegeven!

Mijn vriendin gegeven als kerstcadeautje. Hele mooie tegels en mooie bedrukking en de levering was erg snel!

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.