Mooie tegels, snelle levering.

Mooie tegels, snelle levering! Er wordt alleen gesproken over 'gratis cadeauverpakking', maar dat is de verpakking waarin de tegels verstuurd worden, met de adressticker erop geplakt. De verpakking was dus niet als zodanig te gebruiken, dat vond ik jammer.

Super service mooie tegels, snel levering

heel goede ervaring

Keurig gemaakt en snel geleverd

Prima tegel, mooi gemaakt, netjes en snel geleverd.

men doet wat men moet doen. Zoals het hoort

Geweldig!

Een tegel laten maken met teks en foto het resultaat perfect Snelle service, tegel goed ingepakt maar goed ook want post.nl had met pakketje lopen gooien doos was goed beschadigd maar de tegeltje was nog heel, dus goede kwaliteit en top service ik ga zeker weer wat bij tegelspreuken bestellen.

mooie tegel

Mooie tegel die snel in een stevige verpakking is geleverd.

Vlot en makkelijk te maken en snelle bezorging

Voor herhaling vatbaar.

Bedankt voor de accurate verzorging en de kwaliteit van het tegeltje. Ik zal zeker nog een keer beroep op u doen. .

ik zou niets meer veranderen

heel goed gedaan

Snel en zorgvuldig.

Goed werkende website, alles wijst zichzelf. Opdracht snel en zorgvuldig uitgevoerd. Prachtig resultaat.

Heel goed en snel geleverd..Helemaal tevreden

Zelden is een bedrijf zo goed en snel. Laat niets te wensen over!!

Dag na bestelling tegel al in huis. Netjes verpakt en gewoon via post.

Geheel volgens verwachting: mooie tegel, snel geleverd en ook nog in een cadeauverpakking.

Het ontwerpen van de tegel op de site is leuk en volgt een heel logisch proces. Je kunt van alles uitproberen en vervolgens de beste keus vastleggen. De tegel werd de volgende dag bezorgd, goed ingepakt en in een mooi doosje waarin ik hem aan mijn zus kon geven. Ze was er erg blij mee!

Geweldige tegel met mooie opdruk en zeer snel geleverd en ook nog eens een nette prijs! Kortom, helemaal top...

SUPER !!!!!!

keurig op tijd keurig verpakt mooie uitvoering

Positief

Mijn ervaring is goed. Alleen jammer dat op de ‘cadeau’ verpakking de adres, site en tegeltjeswijsheid komt te staan. Daardoor weer de ontvanger al wat er in zit, hierom heb ik het opnieuw moeten verpakken

Makkelijke keuze qua uitvoering

Mooi tegeltje, snel in huis, maar... alle 8 stappen zorgvuldig uitgevoerd, tegel opgehangen, 2 uur later valt deze op de grond. Hoekje beschadigd. Jammer

Een tegeltje met foto besteld om cadeau te geven. Het zelf ontwerpen ging erg makkelijk, de site was gebruiksvriendelijk. Na het bestellen per mail op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geproduceerd werd en verzonden. Ook netjes een track & trace gekregen in de mail. Volgende dag direct in huis! Erg leuke verpakking ook waar het in verzonden werd. Top service en het tegeltje is erg mooi!

Topservice

Snel en prima verpakt zoals vermeld. Blij met deze winkel

Makkelijk en snel

Leuk tegeltje en de website werkt snel en gemakkelijk.

Goed bedrijf dat doet wat ze zeggen.

15.50 uur besteld. De volgende middag in een mooie verpakking bezorgd in de brievenbus. Mooie tegel van goede kwaliteit. Volgende keer weer "Tegelspreuken.nl"

Prachtige tegels en zeer goed verpakt

Ik had er twee bestelt .Een is geweldig .de anders staat het gezicht maar half op de tegel Daarvoor 3 sterren ,Ik heb daarom deze op nieuw besteld . jammer want er was plaats op de foto om het gezicht goed op de tegel te krijgen,Maar Hoop dat het Goed komt ,want de andere was gewoon geweldig. dan waren het 6 sterren

Helemaal goed

Tegel besteld, volgende dag keurig netjes ingepakt bezorgd. Helemaal niks op aan te merken.

Dik tevreden

Al een aantal keer een tegeltje besteld. Prima site-duidelijk, snelle levering, top tegeltjes.

UItstekend

Handige en duidelijke software om een tegeltje te maken. Kwaliteit van het tegeltje prima.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.