Goede en snelle service

Leuk idee voor een cadeautje. Het product wordt snel geleverd en re kwaliteit is goed.

Razendsnel en netjes ingepakt

Ze zijn echt razendsnel met maken en opsturen. En dan ziet het er ook nog goed uit en is het zorgvuldig verpakt.

Prachtig gemaakt, heel blij mee!

Snelle levering en mooie tegel met mijn zelfgekozen tekst.

Snelle levering, mooi resultaat

De levering was supersnel en het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht. De tegel kwam aan in een mooie verpakking en kan zo cadeau worden gegeven! :)

Veel beter dan ik had verwacht

De tegeltjes zien er echt SUPER uit. Kan niet wachten om ze op te hangen!

Mooie tegels

De tegels zien er mooi uit. De dag na bestelling in brievenbus. Tegels zijn goed verpakt. Tegelspreuken.nl is een absolute aanrader.

Supersnel en uitstekende kwaliteit

Binnen 1 dag geleverd! Foutloos en van uitstekende kwaliteit. Kom hier zeker nog eens terug.

Helemaal naar eigen smaak kunnen maken, super mooi resultaat! En hele sneller levering! Zeker een aanrader!

Mooie tegel en snel geleverd!

Mooie tegel en snel geleverd!

Top Service!

Volgende dag in huis! Óók in deze Corona tijd! Mooie tegeltjes! Brievenbus verpakkingsmateriaal sterk genoeg niet breekbaar!

Hele snelle en goede service. En een mooie tegel.

Goede en snelle service en mooie kwaliteit!

Tegeltje ziet er erg mooi uit. Ook ben ik van goed en eerlijk advies voorzien toen ik een grotere tegel wilde bestellen. Erg vriendelijke service.

Makkelijk te ontwerpen en snel geleverd.

Makkelijk te ontwerpen. Je kunt steeds de tegel blijven bekijken hoe die wordt, terwijl je hem ontwerpt. Simpele, maar duidelijke stappen loodsen je erdoor.

Goed zoals het hoort!

Besteld op zondag en de volgende dag gelijk verzonden. Tegeltje is heel aangekomen door de goede verpakking! Heel blij mee!

Mooie tegels voor een scherpe prijs.

Erg fijne bestelprocedure. Meer tegelontwerpen beschikbaar dan de concurrent en zelf vormgeven ging gemakkelijk. Aanrader!

Snelle levering en de tegel was precies zoals ik had gehoopt

Binnen 1 dag kreeg ik het tegeltje met eigen tekst al toegezonden

Echt super en snelle levering

Leuke site voor een leuk presentje

Heel mooi

Super mooie tegel en ook heel snel geleverd. Heb er direct nog een besteld!

Uitstekend!

Ik had 2 tegels besteld waarop een foto moest worden geplaatst. Het ziet er echt prachtig uit! Heldere kleuren! Alles was ook uitstekend verpakt. Ik ben er heel blij mee!

Supersnel en mooie kwaliteit

Op korte termijn de bestelde tegels ontvangen. Zeer tevreden over de tegels en gaan hier veel plezier van beleven!

Makkelijk en begrijpelijke tool en betrouwbare levering

Tegel kiezen, tekst erin en naar wens aanpassen. Alles verliep goed. Levering is top en goed verpakt. Enige tip die ik nog kan geven is om het omhulsel ongemoeid te laten zodat ik dat als verpakking/kado kan overhandigen. Nu zit er een etiket op met het adres. Als ik rechtstreeks verstuur naar de ontvanger kan dat maar in mijn geval wil ik het fysiek overhandigen. Maar alsnog een dikke 10.

Super...!

Mooi resultaat, makkelijk te ontwerpen!

Komt belofte na

Makkelijk zelf te ontwerpen, veel ontwerp keuzemogelijkheden, snelle levering en mooi resultaat

Mooi Product en geweldige service.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.