Uitstekend!

Snelle levering, prachtig product. Klein foutje: web lay-out tool wijkt iets af van het tegeltje. Was zeer snel opgelost, naar volle tevredenheid.

Gewoon geweldige service. Goede website snelle reactie

Erg mooi en snelle levering alleen de envelop erom heen erg strak

mooie tegel, goede kwaliteit van de foto op de tegel, enige minpunt was dat ik hem 5 dagen later kreeg door toevallig de bewoner van huisnummer 66 (ik heb huisnummer 6) handmatig was hij aangepast door tegelspreuken echter heeft de postbode toch de track and trace aangehouden en hem op huisnummer 66 geleverd. voor de rest prima prijs kwaliteit verhouding, ik zal zeker in de toekomst meer tegels bestellen.

Prachtige tegel!

Ik heb een mooie tekening die mijn dochter heeft gemaakt op een tegel laten zetten. Hij is zo prachtig geworden! Ook nog een supersnelle service!

Fantastisch product

Ik ben heel erg tevreden. Heel mooie tegel met foto erin verwerkt. Ruime keuze aan designs en voor een zeer leuke prijs. Heel snelle levering. Chapeau

Wat Je besteld is wat je krijgt

Hoe simpel en eenvoudig het ook lijkt, maar zo werkt het niet altijd. Maar hier wel gelukkig. Je ontwerpt, besteld en krijgt het geleverd zoals beloofd. Prima dus!

Snel, eenvoudig en betrouwbaar

Het ontwerpen van een tegel is heel makkelijks gauw besteld en ook snel geleverd. Ik vond mijn tegeltje erg mooi geworden. Prijzen verzendkosten zijn prima.

Snel, goed en betaalbaar. Wat wil je nog meer?

Geweldigggg

Mijn zoon, had een tekening gemaakt ik dacht laat hem voor hem drukken op tegel hij vond hem heel mooi en ik vond de levering heeeel snel en goede kwaliteit. Met vriendelijke groet van ons

Makkelijk goed en snel

Makkelijk goed en snel

Prima, mooie tegel, uitgevoerd zoals ik wilde en snelle levering

Erg Netjes!

In totaal 3 tegeltjes besteld! Precies zoals het voorbeeld en netjes op een echt tegeltje (geen goedkoop neptegeltje, wel echt gebrand!) Op een tegel een zelf perongeluk een spelfout op gezet en daardoor contact op genomen via de klantenservice, kreeg een kortingscode op mijn volgende aankoop om toch het juiste tegeltje te kunnen bestellen! Erg vriendelijk!

Zoals beloofd!

Leuke sjablonen en lettertypes, eindresultaat uitstekend!

Kortom: geweldig

Heel erg eenvoudig:geweldig. Alles klopte van bestelling, kwaliteit

Snelle levering mooi resultaat

Mijn eerste bestelling bij jullie maar zeker niet de laatste super snelle levering en het resultaat is mooi helder Volgende bestelling zit er aan te komen maar moet nog even wachten

Top, snelle levering en kwaliteit

Goeie kwaliteit en snelle levering! Leuk cadeau

Mooi bedrukt. Veel keus in achtergrond. TOP

Mooie tegel keurig en snel geleverd

Mooie duidelijke afdruk. Erg blij mee !

Precies wat ik besteld had en op tijd!

Kleuren kloppen exact met hoe het er in het echt uit ziet. Goede kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd!

Makkelijk mijn tegel met eigen tekst kunnen maken. Snelle levering en het resultaat... Een mooie tegel

Super snelle levering

Erg mooie tegel!

Snel, netjes, goed verpakt.

Positief

Mooie tegels, makkelijke site

Binnen 1 minuut mooie tegels besteld en ook snel geleverd. Mooie kwaliteit tegels. Mooie doosje (hoewel beetje gedeukt en hoesje erg strak, dus niet zo makkelijk open te schuiven). Site werkt goed, maar ziet er erg schreeuwerig en 'cheap' uit. Veel tekst, verschillende lettertypes, teveel info. Dat doet voor mij wel af aan de kwaliteit die het uitstraalt. Zou ik bijna op afknappen (blij dat ik dat niet gedaan heb, want de tegeltjes zijn mooi!)

Makkelijke website, je kunt snel bestellen, product wordt snel geleverd!

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.