Alles helemaal in orde

Gemakkelijke en duidelijke site, snelle levering, mooie en kwaliteitsvolle afwerking.

Fijne site waar je gemakkelijk komt tot wat je wil. Goeie service telefonisch ook en de levering was snel

Goed product! Snel en goed verpakt geleverd!

mooie tegel

Voor afscheid van ene collega een tegel met eigen tekst laten maken, geweldig hoe deze er in het echt was en fijne snelle levering!

Niet duur. Snel geleverd. Leuk en apart dit als cadeau te geven.

Snel, goede kwaliteit en makkelijk programma

Een firma die haar beloftes nakomt

De online-bestelling was erg makkelijk. De belofte om reeds de volgende dag te leveren werd nagekomen. De tegel was erg goed verpakt, zodat de kans op beschadiging klein is. En de tegel zelf ziet er erg mooi uit. Wij zijn erg tevreden.

Heel mooi tegeltje!

Heel leuk om cadeau te geven. Prijs/kwaliteit is heel goed!!

Heel tevreden

De bestelling is netjes ingepakt en de bezorging ging snel

Prima service. Kwaliteit goed. Zeer tevreden.

Geweldige service en uitmuntende kwaliteit

De verpakking, de kwaliteit van het tegeltje zelf en de levering zijn erg goed. Een aanbeveling waard!

Goed uitgevoerd, mooie kwaliteit en senl geleverd: kortom: perfect!

zie boven.

Goede levering

Voor eerste bestelling zeer tevreden

Snelle service, goede kwaliteit

Zeer goede service. Editor om tegel te maken was goed te gebruiken op je PC maar is wat lastig te gebruiken met je mobiel.

Snel goed en makkelijk

Snel goed en makkelijk

Super mooi en super snel geleverd

Het tegeltje is super mooi geworden! Het is net echt een heel oud tegeltje.

Super!!!!!!!!!

Precies zoals m,n bedoeling was, en een dikke pluim voor de mensen welke hier achter zitten, Chapo!

Niks te zeuren

Snelle levering, vriendelijke benadering

Makkelijk, snel en goede kwaliteit!

De site is erg gebruiksvriendelijk (oogt wel goedkoop en daardoor onbetrouwbaar op het eerste zicht), maar razendsnelle levering en mooie kwaliteit. Ik ben positief verrast!

Mooie tegel

Precies zoals ik heb wilde en super snel geleverd

Mooie tegel, snel geleverd

De tegel zag er prima verzorgd uit en werd in korte tijd geleverd. Wel gooide de postbode het pakje door de brievenbus, waardoor ik even benauwd was of de tegel dit wel had overleefd. Maar gelukkig was alles nog heel.

Mooie tegel goede kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

leuk orgineel kado

Handige website, snelle en keurige levering

Prima website en op tijd geleverd.

Veel mogelijkheden op de website om je uit te leven naar je eigen voorkeuren. Tijdige levering en keurige factuur maken de service compleet.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.