3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

geen

Pluspunten

In goede orde ontvangen en snel ook. De volgende dag al in huis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke tegeltjes (3 stuks) maar niet om op te hangen ookal volg je de instructies juist. Er is er nu al 1 kapot gevallen in duizend stukjes. Erg jammer want het was een kadootje. Wie weet kunnen jullie mij tegemoet komen met een nieuw tegeltje? Daarna zal ik mijn beoordeling ook meer punten kunnen geven.

Bij de bevestiging adviseren om niet op te hangen. Of een andere bevestiging maken.

Pluspunten

Snelle levering, goed product. Goede prijs!

Pluspunten

Alles werkt. Bestellen, ontwerpen, alles gaat makkelijk en snel. En niet duur, echt top.

Site oogt nog wat goedkoop.

Pluspunten

Supermooie tegels en snel geleverd! Top!

Pluspunten

Toegankelijke website en zeer snelle levering. TOP

Tips om een gedownloade foto te positioneren en te verkleinen. ook een selectiekader kon ik niet goed vinden. Kan aan mezelf gelegen hebben.

Pluspunten

Ondanks de duidelijke instructie voor het bevestigen van het ophanghaakje (schoonmaken achterzijde tegel en droogtijd) is de tegel vannacht toch van de muur gevallen. Dat was erg jammer :-(

Pluspunten

Ruime keuze. Makkelijk te maken. Snelle levering.

Controle op foutief ingegeven postcodes bij ingave adres gegevens. Dit scheelt vertraging bij de levering.

Pluspunten

Snelle levering en de tegeltjes zijn prima verpakt. Ze hebben een reis in het ruimbagage van het vliegtuig keurig overleefd.

Heel klein puntje: Een Engelstalige instructie voor het opbrengen van het ophanghaakje. Aangezien dit product waarschijnlijk regelmatig cadeau wordt gedaan.

Pluspunten

Heel leuk om een tegeltje cadeau te geven! Heel orgineel cadeau. Veel kant-en-klaar spreuken, maar ook zelf aan te passen, ‘s Middags besteld, de volgende dag in de brievenbus. Leuk verpakt ook nog,

Pluspunten

Snel en mooie tegels

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komen afspraak na

Nvt

Pluspunten

Hele goede service! Mooie kwaliteit.

Pluspunten

Wat een geweldige site! Zeer veel mogelijkheden, zeer snelle levering, en belangrijkste: heel mooi product. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tegel in eerste instantie 1 dag te laat geleverd, en kapot (door POSTNL). Was een cadeautje, die dus helaas te laat was. Vervolgens hebben ze het tegeltje opnieuw gemaakt, en meteen naar de persoon gestuurd voor wie het is. Super service.

Zorgen dat postNL beter met dit sort pakketjes omgaat, het zag er echt zwaar gehandhaafd uit. Als postNL niet de moeite had genomen om het pakketje mee terug te nemen voor een "excuusbriefje" was de (kapotte) tegel wel op tijd geleverd, en had ik nog op tijd voor de verjaardag een nieuwe kunnen ontvangen.

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Leuke tegel, ziet er goed uit.

Pluspunten

snelheid en tarieven

zó doorgaan!

Pluspunten

Snelle service en duidelijke website

Verzendkosten

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.