Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen. Snel en accuraat. Zo hoort het!

Pluspunten

Het product ziet eruit zoals je het hoopt na het bestellen. Keurig verpakt, keurig op tijd ontvangen. Helemaal toppie!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Vriendelijke klantenservice, nadat ik een stomme fout gemaakt met de bestelling, kreeg ik alsnog het juiste tegeltje. Super service!

Pluspunten

Duidelijke site, heel goed een tegel te ontwerpen. Snelle levering.

Pluspunten

Zorgvulig;razendsnel

Pluspunten

Zeer tevreden over de kwaliteit, verpakking en met name de snelheid. Ongelovelijk!

Pluspunten

Top klantenservice ! Probleem bij verzending en me geweldig geholpen. Pakket goed,stevig en netjes verpakt. Prijs/Kwaliteit verhouding ook prima.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijsverhouding,mooi ingepakt,en makkelijke uitleg veel keuze kortom ik ben heel tevreden met mijn tegel van ons kleinkind

Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

snelle levering. Zeer netjes, mooie (cadeau) verpakking

Pluspunten

Makkelijke website. Wordt snel geleverd al de volgende dag. Netjes verpakt. Gewoon goed!

Pluspunten

Snelle levering Praktische website

Geen, ga zo door..!

Pluspunten

snelle levering goed verpakt mooi product

Pluspunten

Er stond een fout in de tekst. Na een mailtje dacht ik , nu moet ik de order vast opnieuw plaatsen. Nee hoor werd aangepast en kreeg een geruststellend bericht terug. Ook de snelle levertijd is Top!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Ruime mogelijkheden voor eigen creativiteit op website. Goed overzicht vanaf fabricageproces, verzending tot en met bezorging. Prima resultaat, geheel naar wens.

Geen.

Pluspunten

Ik had een foutje gemaakt en nadat ik ze gemaild had kreeg ik meteen antwoord terug dat het was aangepast! Top service dus!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Lever tijd die belooft word komen jullie niet na

Pluspunten

duidelijke website goede levering. beloofde levertijd is ook de levertijd

Pluspunten

Duidelijke site met representatieve voorbeelden. Eindresultaat sluit goed aan bij de verwachting.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.