Pluspunten

Makkelijk bestellen, goed bezorgd.

Pluspunten

zeer snelle levering en keurig uitgevoerd en verpakt handige website, top!

Pluspunten

snel!

helaas heeft Post.nl mijn tegeltje (cadeau voor het huwelijk van mijn dochter) bij iemand anders in de brievenbus gedaan.... Ik heb niets ontvangen, volgens track en trace wel bij mij in de bus, Post.nl wijst naar de afzender... Gewoon verkeerd bezorgd, ben er niet blij mee!

Pluspunten

Kwaliteit, snelheid, service top.

Verpakkig is erg strak en moeilijk open(gaat kapot ),dus het vroegere uitschuifbare kartonnetje was pretig.

Pluspunten

Je kunt ieder tegeltje op maat maken met een andere tekst en een andere rand (opmaak), dat is erg prettig. De levering is snel en netjes met een mooie 'giftwrap'. Er is echt aandacht aan bested terwijl het ook snel is!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

supersnel geregeld en supersnel binnen

geen

Pluspunten

Goede kwaliteit en hele snelle levering

Pluspunten

Super mooie tegel. Goede service bij door mij verkeerd geplaatste bestelling. Helemaal top!

Pluspunten

Het ontwerpen van de tegel gaat snel en goed. De tekst , letters en de kleur staan er snel in en zijn goed te beoordelen in het ontwerp . Ook zijn de verschillende opties mooi met elkaar te vergelijken. Kortom : prima !

Pluspunten

Netjes en snel afgeleverd.

Pluspunten

supermooi

Pluspunten

Tweede maal besteld. Snelle afhandeling en levering. Mooie tegel in mooie verpakking.

Pluspunten

Duidelijke website die het makkelijk maakt om een tegeltje te maken. Snelle llevering.

Die zijn er niet; ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen Snelle levering Goede, leuke verpakking

Pluspunten

Fantastisch hoe je je tegel helemaal kan personaliseren. De levering was megasnel en goed te volgen, echt een aanrader!

Pluspunten

Fijne, gebruiksvriendelijke website, snelle levering, netjes verpakt.

Pluspunten

Tegel is geheel naar eigen te ontwerpen met daarbij zeer veel mogelijkheden en opties. Het geheel is zeer goed verpakt waarbij het wel heel raar moet lopen wil de tegel kapot aankomen. Verpakking was ook erg mooi in principe hoefde het niet meer worden voorzien van inpak papier. Je kon ook nog iets op de verpakking schrijven. Zeer snelle levering en het eindresultaat was super. Mooie kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar!

Het geheel was een cadeau voor een collega die 40 jaar in dienst was. Inclusief een extra plastic houder voor het tegeltje en verzenden waren we het dubbele kwijt van wat je in eerste instantie verwacht. Maar goed snap dat ook wel weer want de verpakking was erg mooi en super degelijk wat natuurlijk ook belangrijk is want een kapotte tegel thuis krijgen wil je ook niet! Maar goed persoonlijk zou ik het dus niet zomaar even doen is wel voor speciale momenten of gelegenheden.

Pluspunten

Prima service! Snel ook!

Niet

Pluspunten

Nette levering, inclusief materiaal om de tegel op te hangen. Snelle service.

Met de bevestigingsmail een afbeelding van de tegel meesturen, zodat er altijd kan worden teruggekeken wat er besteld is.

Pluspunten

Een mooi product, een mooie verpakking en snelle levering: wat wil je nog meer?

Pluspunten

Makkelijk tegel ontwerpen, genoeg decoratie keus, snelle gemaakt en geleverd, niet duur!

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.