Pluspunten

Ik kan nog steeds niets Pos. Zeggen over jullie bedrijf daar mijn tegel nog steeds niet terecht is vorige week dinsdag zou hij geleverd worden aan mijn huisadres. .. ..?..? Niet bij de buren gebracht PostNL gebeld moest 5 werkdagen wachten dat is vandaag Vind het heel vervelend tegel was voor een cadeau mijn familie had lintje gekregen ik maakte daar een mooie foto van voor op de tegel. Hoop dat u mij kan helpen?

Na contact gehad te hebben met tegelspreuken over het zoek geraakt zijn van de tegel hebben zij meer als Pos. Gereageerd. De volgende dag lag er een nieuwe tegel in mijn brievenbus.heel hartelijk dank hiervoor. Dit noem ik nog eens klant vriendelijkheid hartelijk dank daarvoor.

Pluspunten

Ene dag besteld, volgende thuis bezorgd. Netjes verpakt. En prachtige tegel.

Pluspunten

Snelle levering, ontzettend veel ontwerpmogelijkheden en uitstekende kwaliteit.

4,95 euro verzendkosten voor 1 tegel die per briefpost wordt bezorgd, waarbij Track & Trace niet echt van belang is????

Pluspunten

Gewoon prima

Pluspunten

het ziet er leuk uit en debestelling ging zeer snel

Pluspunten

Een hele snelle levering. .en super goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering en bij vragen/ klacht over betalen metIideal werd er adequaat gereageerd.

Betalingslink verliep niet goed waardoor er vertraging opgelopen is. Het contact per mail verliep hierbij trouwens wel weer goed.

Pluspunten

snelle levering en niet duur

Pluspunten

duidelijke site, makkelijk uploaden van foto en bewerken van ontwerp tegel. goede e-mail bevestigingen én zeer snelle verzending van een pérfecte foto-tegel !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weliswaar snel geleverd, alleen niet voor herhaling vatbaar want de tekst staat niet goed/netjes afgebeeld op de tegel..jammer!

Pluspunten

Snelle service. Keurig ingepakt. En bedrijf makkelijk te bereiken. Top!

Pluspunten

ik ben heel tevreden Snelle service goede informatie hele goede kwaliteit in 1 woord top ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en een goeie kwaleit

Ze hebben de tegels niet gemaakt zoals we ontworpen hadden!

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Gemakkelijk te creëren; vlot geregeld; product in zeer solide verpakking bezorgd.

vooralsnog geen.

Pluspunten

Heel makkelijk in te vullen op de site, geen probleem met bestellen en heel snel geleverd zoals beloofd. Ook te volgen via Post.nl.

Jammer dat het gedicht, dat ik in blauw had over de foto heen, niet goed leesbaar was op de tegel. Ik kon het resultaat niet zien op de site zoals hij geworden is, dus kon daarom niets veranderen.

Pluspunten

Snelle levering Mooie verpakking Mooie tegel

Pluspunten

Snelle levering en tegeltjes zien er erg mooi uit. Worden ook nog geleverd met een leuke cadeauverpakking.

Pluspunten

netjes verzorgd, goede service, snelle levering

Pluspunten

Goede communicatie over het verloop van het bestel- en leverproces. Tegel is perfect gemaakt en afgeleverd.

Pluspunten

Super service netjes en snel geholpen 10 sterren

Pluspunten

Leuke, goed afgewerkte tegel, perfecte levering.

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.