Pluspunten

Leuke, goed afgewerkte tegel, perfecte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tegeltjes zijn leuk! Bijzonder de snelle levering.

Verzendkosten waren dit keer even duur als de tegeltjes ! Was verbaasd, het was gewoon brievenbus post.

Pluspunten

Leuk gedaan en erg snel geleverd!

Pluspunten

Leuke ontwerpen, snelle afhandeling en bezorging

Pluspunten

Hele snelle levering Mooie afwerking van de tegels Goede verpakking Telefonisch contact gehad met het bedrijf , heel prettig gesprek en meteen een reactie dmv een mail zoals beloofd. TOP bedrijf

Het zou bij sommige ontwerpen mooi zijn als je een foto niet alleen van links naar rechts , boven naar beneden , kunt verplaatsen, maar als je evt.de foto zou kunnen verkleinen tijdens het ontwerpen, dit zou ook een hele mooie toevoeging zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker duidelijk, snelle levering

Pluspunten

Mooi

Pluspunten

snelle levering makkelijk te bestellen leuk dat je zelf het design kan kiezen

Pluspunten

Makkelijk zelf te ontwerpen, leuke opzet

Meer variatie in randjes: nu is er alleen Delfts blauw of kinder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afterservice

Wanneer een tegel buiten NL wordt geleverd (Antwerpen) dan moet een andere track & trace link meegestuurd worden. Verder werd de tegel helaas te laat geleverd, daardoor 3 sterren.

Pluspunten

Prima! Mooie tegels, veel keus, prima verpakt!

Pluspunten

De foto die je invoegt komt anders op je tegel dan je zou verwachten (meer ingezoemd). Daarom moest ik deze eerst nog photoshoppen voordat ik hem bij jullie kon invoegen. Dat was omslachtig. Ook als ik op de laatste knop drukte, liep de tegel vast en kon ik helemaal opnieuw beginnen met het maken hiervan.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit.

ik zou ook een kleiner formaat tegel aanbieden.

Pluspunten

Mooie tegel van een foto laten maken, heel mooie kwaliteit. Super snel geleverd in mooie, stevige brievenbus verpakking. Na eerst niet tevreden te zijn geweest over de kwaliteit van mijn tegel, is het opnieuw gemaakt en had ik binnen enkele dagen een nieuwe. Súper service!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en er was niets kapot gegaan ook een leuke kado verpakking!!

Ik heb 2 verschillende tegels besteld met een tekst, ik vond het raar dat je dan opnieuw aan moet geven welke soort letter je wilt gebruiken. Ook als je de letters aangeeft als een bijpassende kleur dat dat dan bij die 2de tegel niet gebeurt. De kadohoesjes mogen een fractie groter dan dat ze nu zijn, want ze gaan heel erg moeilijk in de kado verpakking.

Pluspunten

uitstekende service. Snelle levering, zelfs bij een beschadigd product is er een perfecte service

Pluspunten

Makkelijk, snel en het tegeltje ziet er boven verwachting uit!!!

Absoluut geen!!!

Pluspunten

Mooie tegels, snelle levering, goed verpakt. Top!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering op tijd, goed verpakt. Netjes nieuwe tegel gekregen nav contact en verzenden foto's!

De site gaf aan dat ik als beste optie zwarte letter kon kiezen, de tekst is echter amper leesbaar. Misschien is het een idee om zo in het begin cq bij een grote actie zoals Kruidvat, toch de moeite te nemen de klant te contacten met een advies dit anders te doen. Ook de kleuren zijn zeer lelijk geworden, terwijl dit op de site totaal niet bleek en er ook geen waarschuwing was. Het kartonnen standaardje voor neerzetten is slim, maar wel zeer armoedig. Na een contact initiatief van tegelspreuken heb ik een nieuw exemplaar mogen ontvangen, waarvoor dank!

Pluspunten

Duidelijk hoe alles in elkaar steekt, bezorging, maak, duur, productieproces. Geweldig! Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.