Pluspunten

Snelle levering. Goede verpakking. Zag er super uit!

Pluspunten

Denken fantastisch met je mee. Zeer service gericht.

Pluspunten

prima service!

Pluspunten

- makkelijke website - genoeg keuze - mooi product - snelle levering - leuke verpakking

Pluspunten

Prachtig gemaakt ben er heel blij mee

Alleen de cadeau verpakking heel mooi, maar heel gedoe om open te krijgen, om de tegeltjes te bekijken, was mooier geweest net als pizza doosjes die open en dicht kiiunt doen veel makkelijker, sorry ik heb het verkeerd uitgedrukt. De doosjes zijn perfect, de omslag om ze er uit te krijgen, heel mooi maar bemoeilijkt het om ze er uit te krijgen, mijn vingers bloeden, ik heb toen een schaar genomen en los geknipt, vond ik trouwens om eerlijk te wezen heel jammer, kan het zo niet meer cadeau geven, doe het met cadeau papier. Maar ik ben heel tevreden met de tegeltjes heel mooi gedaan compliment prachtig, bestel in de toekomst wel weer bij jullie, aanrader voor veel mensen of voor je zelf, of als cadeau te geven. Met vriendelijke groet mevrouw jannie. Bont- tiddia

Pluspunten

Pluspunten

Bizar snelle service en zo'n beetje alles wat je maar wil is mogelijk met die tegeltjes. Niets veranderen, jullie hebben een handig systeem dat werkt! Puik werk!

Pluspunten

Heldere, toegankelijke website Snelle levering Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik zou er geen weten.

Pluspunten

Snelle service, veel keuze, mooi product Een perfect internationaal relatiegeschenk We gaan zeker vaker een bestelling plaatsen

Pluspunten

Pluspunten

op tijd, precies volgens afspraak, goed verpakt zodat er alleen een kadopapiertje om hoefde. Fijn dat het zo goed ging

geen

Pluspunten

Goede site. Snelle service en levering.

Pluspunten

Goede functionaliteit van de website, veel keuze voor de samenstelling van het product, snelle en correcte berichtgeving, snel antwoord op vragen, snelle levering in mooie verpakking/geschenkdoos

Het is/was mij niet meteen duidelijk dat er binnen elke stap van het samenstellen mogelijkheden zijn om aanpassingen te verrichten. Dat kan misschien iets duidelijker weergegeven.

Pluspunten

Zeer snelle service; vandaag besteld morgen in huis. Keurig verpakt. Veel mogelijkheden voor de tegeltjes. Mooi eindresultaat.

Pluspunten

Super snelle levering! Goede kwaliteit en komt in een leuke verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke website, geeft een goed idee van de mogelijkheden.

Bij de bestelling gekozen voor de kadoverpakking, die zag er mooi uit, alleen zeer jammer van de TNT adreslabel die er pontificaal opgeplakt is. Dat is wat minder voor de ontvanger. Als ik dat had geweten had ik er niet voor gekozen. op die manier is het toch zonde van het geld.

Pluspunten

Geweldige snelle levering met kwalitatieve tegels en leuke verpakking. Een echte aanrader.

Verpakking zit soms net iets te strak om het product, waardoor het moeizaam te verpakken is. Ook bij het uitpakken geeft dit de nodige uitdagingen

Pluspunten

tegeltje kan beschadigd aan, kwam meteen een nieuwe TOP

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Op dit moment geen van beide

Pluspunten

Heel tevreden

Pluspunten

Snelle en keurige levering

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.