Pluspunten
Hele snelle levering! Mooie onsies ook! De jarige was er erg blij mee!
VerbeterpuntenBied ook ingepakte onsies aan had helaas geen tijd dit zelf te doen daarom aangegeven bij bestelling maar helaas niet gelukt!
Pluspunten
Ongelooflijke snelle levering, dit moet gezegd! Onesie besteld vanuit België en op 1 dag geleverd. Zeer fijn!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Keurig verpakt, prima op tijd geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Onesie is van top kwaliteit ! snelle levering ! en veel interactie met de kopers TOP BEDRIJF !
Pluspunten
Ik heb een onesie gekocht via deze website. De levering was meer dan snel. De kwaliteit van de onesie is ook goed. De naden zijn netjes gestikt en afgewerkt. Als je kiest voor kwaliteit boven een "goedkope" onsesie, raad ik deze website aan.
Pluspunten
Er was iets misgegaan in de levering van onze bestelling. Dit heeft Onesies kopen fantastisch opgelost via een snelle reactie en een prettige en directe communicatie.
Pluspunten
SUPER service. Top bedrijf.
Fijn dat je de service zo positief hebt ervaren en dank voor de genomen moeite voor deze beoordeling! Met vriendelijke groet, OnesiesKopen.nl
Pluspunten
onesie van goede kwaliteit snel antwoord bij vragen via mail idd bestellen voor 19.00, dag nadien geleverd in België !
Dank je wel voor deze wervelende beoordeling! Met vriendelijke groet, OnesiesKopen.nl
Pluspunten
Prima ervaring gehad met 'Onesieskopen.nl' : grote keuze, SNELLE en accurate levering tegen heel betaalbare prijs !
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, OnesiesKopen.nl
Pluspunten
Makkelijk bestellen, duidelijke omschrijving van het product en héél snelle levering. Top!
Pluspunten
Snelle levering van wat je besteld hebt.
VerbeterpuntenEr zat wat stof en vuil op de onesie. Was er wel makkelijk af te borstelen.
Pluspunten
Snelle levertijd ook in België binnen een werkdag in huis. En nu heerlijk genieten van de warme onesie!
VerbeterpuntenIets mee keus in minder dikke onesies misschien?
Pluspunten
Je krijgt echt wat je ziet, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie kwaliteit, snelle levering en vragen per mail werden direct beantwoord wat erg prettig is tijdens het 'webshoppen'.
Pluspunten
Snelle levering, goede services. Bij indien opmerking wordt je meteen proffessioneel en vriendelijk geholpen. Een goed bedrijf, ik blijf hier zeker onesiekopen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering.Geen probleem. Kwaliteit viel tegen daarom retour. Bij retourzending is er helaas wat fout gegaan. Maar toch weer heel snel opgelost. Geld alsnog teruggestort gekregen.
VerbeterpuntenGeen
Beste Nancy, Dank voor de genomen moeite en je positieve ervaring rondom de levering.We hebben dit vandaag in orde gemaakt. Vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op je aankoopbedrag. Dit lag echter buiten onze macht omdat je pakketje helaas zoek is geraakt en niet door ons is ontvangen. - Je hebt ons de 17e rond 21:00 uur je track and trace code gemaild. - De 18e hebben wij deze bij PostNL uitgezet voor je omdat we niet willen dat jij als klant hier de dupe van bent. PostNL heeft na 24 uur gereageerd. - Vandaag de 19e hebben we je aankoopbedrag retour gestort. Alles is 1 dag later dan de benoemde 14 dagen alsnog in orde gemaakt. Onze excuses hiervoor en dank voor je geduld.
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel snel reactie op de email en de volgende dag het bestelde al geleverd! Super!!!
Pluspunten
Snelle levering, super content !
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit
Pluspunten
Alles! De onesies zijn van goede kwaliteit. De bestelling en levering zijn ultra-vlot verlopen.
Pluspunten
Snelle levering, om 19u00 besteld en de volgende dag om 13u30 geleverd ! Zeer goed verpakt ! Kwaliteit van de onesie is prima ! Bedankt !
Pluspunten
Leuke site, veel keuze, overzichtelijk
VerbeterpuntenOp 07/02/2015 een bestelling geplaatst, geen track&trace code ontvangen. Op 10/02 een mail gestuurd en vrijwel onmiddellijk een zeer vriendelijk antwoord met daarin dat ze het gingen onderzoeken en hierop terugkomen. Op 11/02 opnieuw een mail gestuurd. Geen antwoord !! Ik had via deze site besteld omdat het pakket de volgende dag zou geleverd worden. OK, ik heb het zaterdag besteld, had wel gedacht dat het tot dinsdag zou kunnen duren.. Nu donderdag 12/02 en morgen carnavalsfeest op de school van mijn dochter, en nog geen mail of pakket. Spijtig ;-( Nu net een mailtje gekregen met uitleg van het probleem en welgemeende excuses. Zeer goede dienst-na verkoop !!!
Beste Sabine, We hebben je toevallig 10 minuten voor je beoordeling gemaild. Er is bij jouw bestelling iets fout gegaan en dat is niet zoals het hoort. We vinden het erg vervelend dat het niet gaat lukken om de onesie op tijd afgeleverd te krijgen en hebben het aankoopbedrag teruggestort. Onze welgemeende excuses hiervoor. Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.