Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zeer snelle en probleemloze levering
6 March 2024
Karlien Smolders
Lier
Snelle service en goede producten
5 March 2024
M
Gastel
Mijn zoon is heel slank en de maat xs zat perfect
5 March 2024
Petra
Bleiswijk
Gekocht voor de verjaardag van mijn kleindochter. Zij was er heel blij mee.
4 March 2024
Mieke
Nieuw-Vennep
Dino onesie op vrijdag besteld en zaterdag (voor het partijtje van 15:00) in huis. Goede kwaliteit, lekker zacht!
3 March 2024
Patricia
Amstelveen
Aardige mail. Snelle levering.
2 March 2024
Liesbeth Meijer
Edam
Vlotte bestelling, mede dankzij een goede matentabel. Zeer goede communicatie en uiterst snelle levering. De onesie is van heel goede kwaliteit en zit als gegoten. Heel hartelijk bedankt en zeker tot een volgende keer!
1 March 2024
Ann
Overijse
Het is een mooi warm product Goede kwaliteit prijs verhouding
29 February 2024
Angela
Spijkenisse
De onesie voor mijn dochter bevat een rits aan de achterkant waardoor ze niet volledig naakt op het toilet hoeft te zitten! Geweldig bedacht! Daarnaast zijn de onesies lekker warm en zacht. Perfect voor regenachtige dagen
22 February 2024
Jessica
Wilnis
Fijn materiaal, snelle levering en werd meteen een link achteraan gestuurd met bevestiging en tracking code van alles.
13 February 2024
Teun
Eindhoven
Snelle en goede levering en de onesie zit als gegoten! Heeeeeerlijk!
12 February 2024
J.
Hilvarenbeek
Product zoals omschreven. Heel snel geleverd. Goed verpakt.
11 February 2024
Michael
Herne
Snelle levering, goed materiaal, lekker zacht, precies zoals op foto!!
11 February 2024
Illona Legius
Zonhoven
De bestelde onesies waren een dag later al in huis! Iedere dag geniet ik van m'n comfortabele aankoop
10 February 2024
Aline
Assen
- Product indentiek als op de foto - Goede prijs-kwaliteit verhouding - Snelle levering
Bo
Lierde
Snel en makkelijk geshopt, betaald en dag later de onesie in huis. Dikke aanrader voor een leuke onesie, wel altijd even goed opletten, knoopjes of rits.
Rob Theunissen
Sittard
Mijn dochter had last minute een onesie nodig. Deze werd heel snel verstuurd en de volgende dag al geleverd.
Sofie
Rotselaar
Dag na bestelling geleverd! Valt mooi o maat, onze zoon zal vol plezier deelnemen aan carnaval met zijn onsie!
8 February 2024
Karen
België
Veel keuze en snelle levering.
6 February 2024
Hanne
Gruitrode
Snelle levering van de bestelling. Duidelijke uitleg over eventuele terug sturing mocht dit nodig zijn. Leuke en warme pakken.
4 February 2024
Eva van der kroon
Rotterdam
gewoon eens proberen en zeker een aan rader lekker warm en leuk voor op de bank
3 February 2024
J
D
Fijne, mooie Giraffe onesie. Twijfelde tussen S en M omdat ik 1.60m ben, blij dat ik voor maat M gekozen heb.
2 February 2024
Jes
Heel veel keuze, snelle levering en leuk dat er nadien nog een follow up mailtje komt om na te gaan of alles in orde was.
2 February 2024
Shirley
Sint-Amandsberg
Ik ben tevreden over de pakjes alleen de post ben ik erg teleurgesteld in krijg een datum en een tijd tijd word twee keer aangepast blijf dus hele dag thuis voor niets dan komt het een dag later ook weer een tijd deze wordt ook weer een keer verzet pff uiteindelijk komt het pakje aan was dus best boos gr
1 February 2024
Nicole
Geleen
Tevreden over het bestelproces en bezorging. Enige minpunt is dat de grootste onesie (voor 1.80m-1.90m) te klein uitvalt. Met mijn 1.87m is hij te kort om comfortabel te zitten.
1 February 2024
Joost H