Pluspunten

Snelle levering en de maatvoering van de one klopte!

Pluspunten

Snel geleverd ondanks de kerstdrukte. Maat aanpassing was ook geen probleem en omdat dat model goedkoper was is het teveel betaalde nog dezelfde dag teruggestort.

Pluspunten

zeer mooie, warme zachte onesies!!! De kindjes waren super enthousiast bij het zien van hun kerstgeschenkjes!!!

Pluspunten

Maten komen goed overeen met de landelijke maten

Geen ben tevreden

Pluspunten

Super snelle reactie en je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Wordt snel geleverd en goede maat en kwaliteit!

Pluspunten

Supersnelle service, top! Product volgens plaatje.

Pluspunten

op tijd geleverd en kwaliteit !

Pluspunten

zeer vriendelijk, direct antwoord vij vragen, prijs/kwaliteit is perfect

Pluspunten

Snelle levering. Zeer tevreden.

Pluspunten

Zeer snelle levering, zelfs op zondag voor de Kerst werd onze bestelling nog meteen beantwoord en verstuurd en werd die nog door ons een uurtje voor Kerstavond ontvangen, alsof ze aanvoelden dat dit pakje op Kerstavond zeer gewenst was! De kindermaten kloppen precies volgens de tabel! Onesiekopen.nl verdient een dikke pluim!

Pluspunten

Echt een top product. Door de snelle levering was het nog op tijd voor de film marathon waar ik hem voor heb gekocht. En nog nooit heb ik iets gedragen dan zo zacht en comfortabel was als deze onesie... Sterke aanrader. Ps: Thank me later

Nee? Denk het niet.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit. Hele snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit!

Pluspunten

Perfect, lekker warm, goede maat, snelle levering, super !!!

Pluspunten

Top snelle levering, en toen bleek dat er iets niet goed gegaan was met de bestelling snel en goed geholpen aan de telefoon en alles keurig opgelost binnen 2 dagen had ik alles binnen,

Pluspunten

artikel was even niet leverbaar, zodra dit was aangevuld netjes mail ontvangen ter notificatie. bestelling snel en netjes afgeleverd!heel tervreden!

Pluspunten

Snel, degelijk verpakt, duidelijke website, kwaliteit was dik in orde. Perfect gekregen wat ik had verwacht

Pluspunten

De onesie was binnen een dag bezorgd. Hij is heel mooi, zit goed en past daadwerkelijk (was twijfelachtig vanwege lengte, hij kon tot 2 meter, en dat bleek ook te kloppen). Lekkere stof en ik zou hem anderen zeker aanraden.

Pluspunten

Snelle levering en een goede, klantvriendelijke service. En zoveel keuze in leuke onesies!

Pluspunten

goed product snelle levertijd

geen

Pluspunten

Zeer snelle service ! Tot nog eens !!

Pluspunten

Snel en zeer correct uitgevoerd

Pluspunten

Super heerlijke en leuke onesies en snelle levering! Ga er zeker nog een keer bestellen.

Hooguit een tip: vermelden of er wel of niet zakken in een onesie zitten. Die van mij heeft dat wel, maar de onesie (panda) die ik cadeau gaf niet. Hij heeft hem toch gehouden omdat hij zo leuk was, maar als je dat van tevoren weet kan je dat meenemen in je keuze.