Pluspunten

Snelle levering en ook snelle reactie op mijn mail.

Pluspunten

Mooie kwaliteit en binnen 3 werkdagen geleverd Superrrr

Pluspunten

Goede producten Overzichtelijke website Keurige en snelle communicatie via de email Denken pro-actief met de klant mee ivm korting 2e bestelling Top!

geen

Pluspunten

Great company....fantastic service and quick delivery. Run by people who really care and are passionate about the service they provide...if you have a choice between ordering from a small company like this or a faceless corporation choose these guys every time. I ordered from them for a Xmas gift for my girlfriend after ordering from a German online retailer and realizing that they had no intention of answering any calls or emails . Onesieskopen.nl sent my order out the same day and have it delivered the next day, saving me a very embarassing Xmas morning. Thank you for a great service!!

Pluspunten

Snelle levering! Prima kwaliteit!

Website niet altijd makkelijk om bepaald model of kleur terug te vinden...

Pluspunten

De gekochte Onsie voldoet aan de verwachtingen: goede kwaliteit, mooi, goed op maat, snelle levering en een mooie prijs. Top

Pluspunten

Hele goede kwaliteit. En heel snel geleverd, het kwam 10 min voor pakjesavond aan. Gelukkig!!! Zeker een aanrader voor anderen

Pluspunten

goede communicatie . super snelle levering

Pluspunten

Mijn dochter is superblij met haar ijsbeer onesie!

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

Goede service en vriendelijke behulpzame contacten. Onesies van zeer goede kwaliteit.

De kostprijs voor verzenden en retouren (voor eigen rekening) zijn een beetje aan de hoge kant, zeker vanuit belgië. daartegenover staan dan wel de aangename prijzen van de onesies.

Pluspunten

Mooie pakken! Maten kloppen en snel thuis!

Pluspunten

De rits was niet optimaal. Heb gebeld. De volgende morgen had ik een nieuwe in huis. Top!. Ook het telefonisch contact was super.

Prima bedrijf.

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

- zeer snelle levering - aantrekkelijke prijzen - correct maatadvies - Onesie was in zachte aangename fleecestof

Pluspunten

Leuke onesie gekocht voor zoontje van 10, een panda onesie, als kerstgeschenk. Ook een geluk dat via deze site een passende onesie is te vinden. Alles keurig in orde.

Pluspunten

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Pluspunten

Snel en accuraat, flexibel in afleveradres

Pluspunten

Snelle levering. Mijn kleinkinderen zijn super blij met hun onesie en ze zijn ook super mooi . super

Pluspunten

goede dienstverlening - correcte info op website - leuk assortiment