Pluspunten

de onesie die ik wou bestellen was uitverkocht maar kreeg al snel een mail dat hij voorradig was en dus ook een snelle levering

Pluspunten

Eerst niet op voorraad, daarna snel een mail de onesie is er weer..Besteld en de volgende dag in huis.Erg tevreden.

Nee

Pluspunten

zeer snelle levering zelfs op zaterdag. De kwaliteit van de onesie is perfect, ben zeer tevreden een aanrader.

Pluspunten

Snelle levering en veel keus. geen verzendkosten hoeven te betalen. Mijn dochter is superblij met haar muizen onesie.

Pluspunten

Goede service, aardige klanten service en hulpvaardig!

Geen. Zo doorgaan.

Pluspunten

De bestelde Onesie had een fabrieksfoutje, deze is zonder enig probleem met spoed omgeruild voor een juiste exemplaar. Zeer snelle en goede service. Ik zou bestellen bij OnesiesKopen.nl aanraden!

Pluspunten

Super snelle levering en erg leuke producten van goede kwaliteit.

Pluspunten

duidelijke web site, goede prijs/kwaliteit, prima materiaal. snelle levering. dat is in het kort wat ik over de aanschaf van mijn onesie kan melden. Het is een lekker warm, ruim zittend kleding stuk.

Pluspunten

Zeer tevreden! Snelle levering. We hebben de pandaonesie voor mijn tienerdochter gekocht en de maat valt goed. Mooie dikke kwaliteit stof, dus ook lekker warm en knuffelzacht

Pluspunten

Schitterende service!

Pluspunten

Pluspunten

Heel snel geleverd , dochter super blij

Pluspunten

Super snelle levering. Leuke Onesies. Kortom gewoon goed.

Pluspunten

Product voldoet volkomen aan de beschrijving en is van uitstekende kwaliteit. Bovendien zeer snel geleverd. Dochterlief zeer blij en tevreden.

Pluspunten

Snelle service Goede opvolging

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en netjes verpakt. Zeer tevreden.

Pluspunten

What you see is what you get! Comfortabele en leuke onesies. Besteld om 18u en de dag nadien geleverd.

Pluspunten

snelle levering, ook retourneren gaat volgens afspraak en keurig bericht dat het bedrag aan mij wordt teruggestort

het is jammer dat ik de kosten voor retourneren moet betalen

Pluspunten

Snelle levering Veel kwaliteit voor een lage prijs Aardig personeel

Pluspunten

Snelle levering. Erg prettig dat je direct antwoord krijgt per mail op vragen.

Pluspunten

Zeer snelle levering ! Heel klant vriendelijk Snel antwoord op mails

Pluspunten

Op donderdag besteld, vrijdag een feestdag met de belofte op zaterdag te leveren .... Zaterdag 18u belde de pakjesdienst aan de deur ... Hele mooie kwaliteit .... Een tevreden klant hier!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service klantvriendelijk snel en goed mailadvies bij vragen

Pluspunten

Online besteld-levering na 2 dagen-perfecte maat-geen gezever-correcte service-top !

Pluspunten

Een super klantenservice. Heel erg vriendelijk en snelle reactie op mailtjes. En de belangrijkste: een mooie en fijne onesie van kwaliteit ontvangen.