Pluspunten

Snelle levering en veel keuze. Helaas bleek na een week dat er een kwaliteitsafwijking in de onesie zat. Hierover contact gehad met onesieskopen.nl en dit is zeer snel en goed opgelost. Mijn complimenten!

Pluspunten

snelle levering, snelle reactie op mails, prachtige onesies, goede kwaliteit voor prima prijs. Kortom, een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit onesies en prima levering.

Pluspunten

Een super snelle service, 's avonds besteld en de volgende dag was mijn dochter super blij met haar onesies! Top service!

Pluspunten

Onesie is heel zacht en kwalitatief! Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, veel keuze! Top!

Pluspunten

Alles, snelle reactie op je mail, snelle levering. helemaal top. Heel veel bedrijven kunnen hiervan leren.

Pluspunten

Snelle verzending, prima overzicht van factuur en bevestiging. Direct contact mogelijk. De reacties zijn vlot en vriendelijk. Gekocht dierenpak was prima in orde.

Ga zo door.

Pluspunten

- Super snelle service - Goede/snelle en vriendelijke communicatie indien er iets niet klopt of kapot is - Passende oplossing voor bovengenoemd punt

Pluspunten

Persoonlijke & snelle aanpak van klantendienst! Heel erg onder de indruk hiervan. Prima product ook. Veel internetbedrijven kunnen hier iets van leren.

Pluspunten

Ik heb om 20:30 uur iets besteld en dit werd evengoed de volgende dag al geleverd. Super omdat de website aangeeft dat je voor 20:00 moet bestellen.

Misschien een beter categorieoverzicht ivm het grote aanbod

Pluspunten

Wat een onwijs groot aanbod. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling en verzending.

Pluspunten

Super klantvriendelijk, snelle levering. Snelle reactie en zelfs op zondag, IK ZEG TOP..!!

Pluspunten

Super snelle en nette levering van een geweldige onesie. Mijn dochter is er super blij mee! Karin

Pluspunten

Service was prima ik vond het een top site, alles naar wens. Ik ga zeer zeker van jullie blijven kopen.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, goede pasvorm, heel erg lekker warm en zacht, super snelle levering, zeer correct afgehandeld.

Pluspunten

Snel geleverd, prima kwaliteit!

Pluspunten

super!!!en heel snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Pluspunten

na een mailtje over een retour vraag kwam snel een positieve reactie terwijl de termijn al een beetje overschreden was. Alles was in orde en het nieuwe product was de dag erna reeds geleverd. Een duidelijke en correcte communicatie

De retourskosten vanuit België zijn vrij hoog, Misschien eens denken aan Belgische kiala afhaalpunten of iets dergelijk.

Pluspunten

Goede en snelle levering! Mooie onesie!!

Pluspunten

snelle levering, prima product en correcte bejegening

Pluspunten

Superservice en zo aardig geholpen toen er een onesie omgeruild moest. Waar vindt je dat nog? Aanrader!!

Geen!

Pluspunten

Soms koop je iets op internet. Mooie foto's maar als je het uiteindelijk krijgt valt het tegen. Maar niet deze keer, super kwaliteit, mooi materiaal en goede pasvorm en snelle levering. Ik ga er nog een bestellen.!