Pluspunten

Ongelooflijke snelle levering, dit moet gezegd! Onesie besteld vanuit België en op 1 dag geleverd. Zeer fijn!

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Keurig verpakt, prima op tijd geleverd.

geen

Pluspunten

Onesie is van top kwaliteit ! snelle levering ! en veel interactie met de kopers TOP BEDRIJF !

Pluspunten

Ik heb een onesie gekocht via deze website. De levering was meer dan snel. De kwaliteit van de onesie is ook goed. De naden zijn netjes gestikt en afgewerkt. Als je kiest voor kwaliteit boven een "goedkope" onsesie, raad ik deze website aan.

Pluspunten

Er was iets misgegaan in de levering van onze bestelling. Dit heeft Onesies kopen fantastisch opgelost via een snelle reactie en een prettige en directe communicatie.

Pluspunten

SUPER service. Top bedrijf.

Pluspunten

onesie van goede kwaliteit snel antwoord bij vragen via mail idd bestellen voor 19.00, dag nadien geleverd in België !

Pluspunten

Prima ervaring gehad met 'Onesieskopen.nl' : grote keuze, SNELLE en accurate levering tegen heel betaalbare prijs !

Pluspunten

Makkelijk bestellen, duidelijke omschrijving van het product en héél snelle levering. Top!

Pluspunten

Snelle levering van wat je besteld hebt.

Er zat wat stof en vuil op de onesie. Was er wel makkelijk af te borstelen.

Pluspunten

Snelle levertijd ook in België binnen een werkdag in huis. En nu heerlijk genieten van de warme onesie!

Iets mee keus in minder dikke onesies misschien?

Pluspunten

Je krijgt echt wat je ziet, snelle levering

Pluspunten

Mooie kwaliteit, snelle levering en vragen per mail werden direct beantwoord wat erg prettig is tijdens het 'webshoppen'.

Pluspunten

Snelle levering, goede services. Bij indien opmerking wordt je meteen proffessioneel en vriendelijk geholpen. Een goed bedrijf, ik blijf hier zeker onesiekopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.Geen probleem. Kwaliteit viel tegen daarom retour. Bij retourzending is er helaas wat fout gegaan. Maar toch weer heel snel opgelost. Geld alsnog teruggestort gekregen.

Pluspunten

goede kwaliteit

geen

Pluspunten

Heel snel reactie op de email en de volgende dag het bestelde al geleverd! Super!!!

Pluspunten

Snelle levering, super content !

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit

Pluspunten

Alles! De onesies zijn van goede kwaliteit. De bestelling en levering zijn ultra-vlot verlopen.

Pluspunten

Snelle levering, om 19u00 besteld en de volgende dag om 13u30 geleverd ! Zeer goed verpakt ! Kwaliteit van de onesie is prima ! Bedankt !

Pluspunten

Leuke site, veel keuze, overzichtelijk

Op 07/02/2015 een bestelling geplaatst, geen track&trace code ontvangen. Op 10/02 een mail gestuurd en vrijwel onmiddellijk een zeer vriendelijk antwoord met daarin dat ze het gingen onderzoeken en hierop terugkomen. Op 11/02 opnieuw een mail gestuurd. Geen antwoord !! Ik had via deze site besteld omdat het pakket de volgende dag zou geleverd worden. OK, ik heb het zaterdag besteld, had wel gedacht dat het tot dinsdag zou kunnen duren.. Nu donderdag 12/02 en morgen carnavalsfeest op de school van mijn dochter, en nog geen mail of pakket. Spijtig ;-( Nu net een mailtje gekregen met uitleg van het probleem en welgemeende excuses. Zeer goede dienst-na verkoop !!!

Pluspunten

Zelfs na 19:00 besteld, volgende dag binnen gehad. Snelle levering, handige site, goede kwaliteit!