Snel, behulpzaam, betrouwbaar en vriendelijk!

Zoals in de titel beschreven :)

Snel en goed verpakt !

Super handig dat het vacuüm bezorgd wordt. Zo kan je veel wol bestellen, en het past nog steeds door de brievenbus. Snel verzonden, kon vrijwel meteen aan de slag!

Prima service , Vlotte levering, Heel fijn dat de ( wol) bestelling als brievenbuspakketje geleverd kan worden Ga zo door

Is altijd goed

Alles wat ik nodig ben bij mijn hobby.

Ik kan enkel goeds vertellen; vlekkeloze levering bij lichtsnelheid

Doen wat ze zeggen.

goede ervaring

mijn ervaring is goed en bij deze wil ik u ook mijn nieuwe Email adres geven en dat is [email protected] graag deze gebruiken. met vriendelijke groet, Joke Mol

Ik vind dat het goed uitgeschreven ie

Een zeer fijn bedrijf met deskundig personeel. Altijd een vriendelijk woord al is het op de beurs nog zo druk. Een patroon met garen bestellen is makelijk via de website te doen. Kom je er niet uit dat kan je ze altijd vragen stellen. Een digitaal patroon krijg je keurig via de mail. Zelfs bij een digitaal patroon staan ze voor je klaar bij vragen.

Goede service en een fijn contact

Veel keuze in wol, snel antwoord op vragen en een zeer prettig contact. Was niet de eerste keer en zeker de laatste niet! Kom vast een keer naar de winkel

Zoals het hoort

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Hier ben je als klant nog koning.

Fijne hulp op de beurs. Snelle verzendinf

Op de beurs word er altijd uitgebreid de tijd genomen om je te helpen met het uitzoeken van de juiste garens of uitleg over de verschillende patronen. Ook met het bestellen online heb ik fijne ervaringen. Dit gaat ook altijd erg vlot en netjes

Prachtige haakwerkjes

Raad ik ook aan vrienden aan goede kwaliteit van wol heb de kerstman en de sneeuwman gehaakt nu de loper en word prachtig en ik heb de wintercal 25 besteld kijk er al naar uit patronen zijn gemakkelijk te volgen want ik be een beginnend haakster ook vlug geleverd heel content van Caro atelier

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel met goede service. Wel jammer dat je nu moet betalen om korting via acties te krijgen. Daardoor zal ik toch minder bij ze kopen. (Want de weekaanbiedingen waren toch vaak een reden voor mij om te bestellen.)

Betrouwbaar en rijkgesorteerd!

Heb tot op heden alleen positieve ervaring met dit bedrijf. Ga vooral zo door!

Alles is goed aan deze winkel!!

Snel en netjes!!

Heel verzord

Toppie

Goed advies, snel reactie en levering.

Zie vorige.

Goede service voor online.

Ik bestel regelmatig bij Caro's, alles wordt netjes thuisbezorgd. Altijd pakbon erbij ter controle. De pakketten zijn van goede kwaliteit en de werkbeschrijving duidelijk.

Snelle bezorging en prima wol

Prima wol, keurig doosje, wat moet ik nog meer zeggen...

Snel en accuraat

Ook een telefonische nabestelling kwam nog in het pakketje dat de volgende ochtend aankwam. En een prima uitvinding: bolletjes wol vacuüm trekken zodat ze als brievenbus pakketje kunnen worden verzonden.

Je word stap voor stap op de hoogte gebracht, van de levering

Leuke producten, veel keus, snelle levering.

Ik heb de kerst call besteld. Hiebij maak je een deken. De instructies zijn duidelijk en op verschillende manieren kun je het patroon zien. Er zitten zelfs filmpjes bij, zodat je kunt zien hoe het moet. Er is wel een basis kennis van haken noodzakelijk. Ik ben nog bezig, dus ik kan nog niets zeggen over het eindresultaat.

Snelle levering en goede kwaliteit garen opgegeven hoeveelheid garen klopt

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere