Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en zorgvuldige service. Het assortiment wordt als ruim ervaren en de klantenservice wordt regelmatig genoemd als behulpzaam. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar, met duidelijke communicatie. Enkele incidenten werden opgelost, meestal snel.
Fijne mailwisseling. 1 kleur van alle kleuren die ik had besteld was er niet meer. Er wordt dan een alternatief gegeven welke je dan kan nemen. Goede service en snelle levering. Tot de volgende keer.
13 October 2025
Marielle
Noordwolde
Patroon van muisjes met pootjes met vingers en tenen is heel leuk en goed te volgen, behalve voor juistvde pootjes met vingers en tenen. Door ervaren Haaksbergen is sat wel op te lossen. Verwijzing naar you-tube filmpje werkt niet als er een 'berg' advertenties en andere soortgelijke filmpje tussendoor zitten.
10 October 2025
Gonnie
Monnickendam
Besteld en volgende dag al bezorgt!
10 October 2025
Mariska
's-Gravenzande
Snelle en prima levering
8 October 2025
Marga
Voorschoten
Als iets niet beschikbaar is, dan fijn bereid mee te denken over n alternatief
7 October 2025
Marjolijn
Rotterdam
Content met de geleverde wol. Heel mooie kleuren.
6 October 2025
Nancy
Torhout
Product wordt suprrsnel geleverd, fijn als brievenbuspakket. Je hoeft er niet voor thuis te blijven.
3 October 2025
Bea
Amersfoort
'smiddags besteld, de volgende dag lag het al in de brievenbus. Supersnel dus.
3 October 2025
José
Groningen
Zeer goede zaak, met mensen die echt betrokken zijn en er verstand van hebben.
1 October 2025
Lenny
Alkmaar
alles perfect en heel vlug verlopen
22 September 2025
Martine
8434 Westende
Snelle bezorging en goede kwaliteit van het materiaal
18 September 2025
Geertruida
Drouwenerveen
Snel verzonden, veel op voorraad, ruime keuze. Ben helemaal fan van carolientje en haar outfitjes. Mail achteraf om te vragen of t allemaal lukt met t patroon, bij vragen is er ook een fb groep.
15 September 2025
Nicole
Heerlen
Veel keus, goede service! Met andere woorden: heel tevreden!
10 September 2025
Jacomijn
Ede
Snelle verzending van de mooie en fijn in de hand liggende Tulip Etimo Murasaki haaknaalden. Wat een top ontwerp! Leuke verrassing was het bijgevoegde patroon op een aardige kaart.
8 September 2025
Irma
Tiel
Snelle en goede service en denken mee in oplossingen. Blij mee!
8 September 2025
Hetti
EDE
Een winkel met een gevarieerd aanbod. Ik vond o.a. een mooi haakpakket. Deze heb ik nog niet gemaakt, dus het resultaat is nog een verrassing, maar mijn bestelling stond, zoals beloofd op de website, snel klaar om af te halen.
6 September 2025
Andrea
Soest
Snelle levering, met zorg ingepakt. Ik had een verrassingspakket besteld en aan al mijn wensen is voldaan. Ik was echt blij verrast!
5 September 2025
Wendy
Reuver
Been ordering from Caro's Atelier for a couple of years now and am I very happy customer. Great selection, fast shipping, and even when there is a problem, the customer service is quick and helpful.
22 August 2025
Anna
Mering, Germany
Prima patroon
21 August 2025
Trudie
Maassluis
Alle bestellingen werden zorgvuldig voorbereid en snel bezorgd.
20 August 2025
Anne
Kraainem (BE)
Ruime sortering, snelle service en levering. Communicatie prima
19 August 2025
sandra
Ouderkerk aan de Amstel
Vlotte en keurige leveren.
18 August 2025
Ineke
Purmerend
Mooi garen, duidelijke patronen die ik graag per post ontvang en mogelijk is. Snelle levering
18 August 2025
Geesje
Drachten
Patroon besteld digitaal Mooie webshop!! Veel keuze
15 August 2025
Thea
Hollands Kroon
Snelle service en levering. Bestel er geregeld.
14 August 2025
Jolanda