Top snelle service

Top snelle service

perfect

goed geholpen en super snel geleverd

Goed geholpen.

Een fijn bedrijf dat het bestelde keurig verzendt en je goed helpt.

Prettig.

Het was prettig dat de bestelling zo snel geleverd werd. Wel één opmerking: de borduurstof was erg slordig ( scheef) afgeknipt: borduurstof is toch bij uitstek 'n stof die heel; simpel kaarsrecht te knippen is ?!

Super service!

Niet alleen de levering is goed maar ook de service

Blij met Caro’s Atelier

Fijne winkel met best veel keus. Mensen altijd vriendelijk en heel behulpzaam. Hopelijk snel weer open. Online gaat ook goed en kan de bestelling snel ophalen.

Jammer

Heel lang moeten wachten op bestelling zonder dat werd duidelijk gemaakt aan wie de vertraging lag. Post nl de schuld geven is dit keer niet waar. Waarom niet even een e-mail sturen met eerlijke uitleg? Nu is de bestelling binnen en ontbreken bij meerdere bollen het handige startkartonnetje en zien de bollen er slordig uit. Ik ga de bollen niet stuk voor stuk wegen maar het maakt mijn ervaring nog slechter. Jammer voorheen was ik altijd tevreden. Gelukkig zijn er andere bedrijven waar ik terecht kan.

Netjes en snelle levering

Goede terugkoppeling over verzending. Helemaal tevreden

Snel en compleet geleverd en met zorg verpakt

Super bedrijf

Super snelle levering en netjes en mooi verpakt

Netjes

Geleverd binnen de beloofde tijd, en het was ook netjes verpakt. Alles was volgens verwachting

Goed verpakt en snel

Luchtdicht verpakt zodat het platte pakje door de brievenbus kan. Prima!

Fijne webwinkel

Snelle levering, fijne wol

Grandioos

Zeer verzorgd!

Het pakket werd snel en zorgvuldig afgeleverd. De berichtgeving over de bezorging was dik in orde.

GEWELDIG

Super snel geleverd. Netjes in een doosje gedaan. Als je het open maakt lijkt het wel kadootje. Dank je wel Caro.

Geweldige ervaring

Zeer netjes aangekomen Dankje wel

Snelle levering.

Snelle levering.

Heerlijk aan de slag met het lookbook.

Perfect wat ik verwacht

Heel gemakkelijk. Heel vlug geleverd.

Snelle verzending en een prachtig assortiment

Snel gevonden wat ik vond. De breivoorbeelden bij de bollen garen zijn geweldig.

Heel snel maar ok en leuk briefje.

Heel blij mee ,goede service

Super snelle service heel behulpzaam en vriendelijk

In heb 2 bestellingen geplaatst en super tevreden heel goede service en steeds vriendelijk dus dit gaat zeker niet mijn laatste zijn

Heel positief

geleverd zoals beloofd