Ben heel tevreden en super blij!

Leuke website. Ruime keus. Mooi garen en accessoires Snelle levering en prima verpakt!

Heel erg snel en behulpzaam

Bestelling was er snel. Ik had wat vergeten dat kon er na een telefoontje gewoon nog bij. Erg vriendelijk. Met een vraag over mijn werk snel en vriendelijk en goede uitleg geholpen.

Superfijne webshop

Duidelijke site, snel verzonden en netjes verpakt. Met nog een leuk patroontje erbij.

Topservice!

Supersnel bezorgd!

Geweldig en snelle levering

Ben helemaal tevreden, ik was verrast dat ik de dag na mijn bestelling alles in huis had.

Supersnelle levering

Zeer tevreden Mooie duidelijke website Snelle levering en goed verpakt

Altijd netjes optijd en als er iets per ongeluk fout is gegaan hele goede service!

Geweldig!

Hele fijne winkel! Toen mijn pakketje zoek was stelden ze me gerust door mee te denken. Voor de bestelling kon ik via Facebook alle vragen stellen die ik had. Blij dat ik hier de wol besteld heb! Ga hier zeker vaker bestellen!

Fantastisch!

Zoals je mag verwachten. Netjes en snel

Fijne webwinkel, hele lieve mensen achter de schermen. Heel vlotte dienstverlening en steeds bereid te helpen en mee te denken . Echt TOP!

Zoals altijd super service! Heel goed geadviseerd over de kleurcombinatie en hierna snelle levering.

Kan niet wachten om het te beginnen maken

Ze doen wat ze beloven.

2 keer heb ik iets bij jullie besteld en ik zou niet weten wat er verbeterd zou kunnen worden!

Fijne website, snelle service

Ook in deze tijd waarbij levering soms langer op zich laat wachten, was daar bij Caro's Atelier geen sprake van. De bestelling was keurig volgende dag in huis.

Een goede, snelle, complete ervaring.

Een goede ervaring, mijn bestelling was compleet en werd de eerstvolgende werkdag bezorgd. Net zo als bij mijn vorige bestellingen, overigens. Zowel telefonisch als volledig online.

Snelle levering en de juiste producten

Altijd zeer tevreden met hun producten,ze zijn echt zoals ze zijn omschreven

Mooie garens en snelle levering

Fijne snelle service bestel zeker opnieuw.

Voor het eerst kennis gemaakt goede verzending en stipt op tijd ondanks corona. Chapeau!!

Zeer goede en verzorgde levering van de bestelde materialen!

Pakket werd snel geleverd. Zeer goed verzorgd met kleine verrassing erbij!

Netjes

Keurig op tijd volgens afspraak

Zelfs tijdens coronatijd een snelle levering.

Uitstekend!!!

Ontzettend aardige, meedenkende mensen, die extra moeite voor me deden zodat ik het materiaal op tijd in huis had om een outfit voor zangeres voor tv programma op tijd af te hebben!

Veel voorraad en snelle en nette levering

Caro's atelier heeft alles wat ik nodig heb voor mijn haakprojecten. Veel voorraad en veelzijdig materiaal. Ik heb het vóór 21.00 uur besteld en ik kreeg dezelfde avond nog een bevestiging dat de bestelling verzonden was. Een dag later had ik het in huis en kon ik lekker aan de slag. Top!

Supersnelle reactie en goed advies!

Heel mooi verzorgd pakket ontvangen.

Op mijn vraag over de beschrijving werd prompt gereageerd. Benieuwd of ook de tip opgevolgd gaat worden.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere