Veel teklein

Verl teklein

Prima service en vlotte levering!

Vlotte reactie op mijn vraag. Ik had de materialen daarna snel in huis.

Geweldig, wat een keuze, duideliijke samenstelling van materialen , makkelijk bestellen en sneller geleverd dan verwacht.

Snel geleverd en netjes verpakt

...

keurig!

alles snel en keurig afgewikkeld, netjes verpakt!

Snelle levering en goed verzorgde bestelling.

Mooie wol en goed verpakt.

Mijn ervaringen zijn goed, het is mooie wol. De evering duurde langer vanwege de hevige sneeuwval.

Zeer klantvriendelijk

De kleuren van een haakpakket waren mij niet duidelijk, dus stuurde ik een mail. Ik kreeg snel en uitgebreid antwoord. Daarna pakket besteld en dit werd snel en heel netjes geleverd. Heel blij mee!

veel keus en optijd bezorgd.

Mooie overzichtelijke website en vlotte levering!

Zie boven.

Snel en correct

Het garen snel ontvangen en goed ingepakt.

Prima levering

Uiteraard opnieuw Prima levering. Iets vertraagd door post.nl maar niet door Caro’s atelier

teveel bezorgkosten

10 euro kwijt aan bezorg- en retourkosten, niet in verhouding tot dat wat ik wilde kopen

Keurig geregeld

Door het slechte weer en vele pakketten, ging er iets fout bij het depot en kwam mijn pakket later dan verwacht. Maar ik werd keurig op de hoogte gehouden door Caro's dmv mail. Bestelling zag er netjes uit, keurig verpakt.

Snelle levering!

Maandags wol besteld. Dinsdagochtend al in huis. Netjes verpakt. Veel keus. Prima site!

Katoen ziet er mooi uit en zeer snel thuis bezorgd.

Prima pakket

Had het garenpakket gekregen maar geen patronen.dus daarna nog een werkbeschrijving besteld

Prima levering

Ik bestelde zondag dus d8 ivm maandagsluiting dat het woensdag wel zou komen. Kreeg op maandag bericht dat het verzonden was. Uiteindelijk kwam mijn bestelling op vrijdag aan. Het lange w8888 was zeker de moeite waard.

Ik ben heel tevreden.

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Caro’s atelier. Mooie materialen, goeie dienstverlening en ik had mijn bestelling, ondanks de Corona, snel thuis. Ben zeer tevreden.

Netjes verpakt

Vriendelijke behandeling bij vragen

Makkelijk bestellen,

Door de gladheid was er vertraging in de bezorging, toen ik belde kreeg ik een heldere en vriendelijke uitleg

Heb al slechte ervaringen gehad bij sites, twijfelde eerst en heb het mij niet beklaagt goede service en correcte levering heb niet lang moeten wachten

Super service

Heldere en overzichtelijke site, snelle verzending van de bestellen. Alweer heel tevreden, nu ik zelf niet langs kan komen.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere