Ongelooflijk snelle levering. Binnen 24 uur via click en collect kon ik mijn bestelling ophalen. Super producten en heel vriendelijk. Ga zeker weer bestellen.

Leuk!

Mooi verpakt, mooi materiaal. Ik ben zeer tevreden!

Super snelle service

Prettig contact en vlotte service!

Goede klantenservice.

Duidelijke site , zeer snelle levering tegen een prima verzendtarief !

Geweldig, vriendelijk en zeer correct

Mijn bestelling bestond uit verschillende dingen waarvan er 1 tijdelijk niet beschikbaar was. Heel vriendelijke mail gehad om me nogmaals hiervan op de hoogte te brengen want het was ook aangeduid op de website. Toen alles beschikbaar was volledige bestelling super correct ontvangen

Netjes en goed verzorgd en erg attent.

Snelle service. Had zelf verkeerde kleur garen besteld. Mocht het terug sturen, geld heel snel terug ontvangen en nieuwe bestelling ook. Fijne website. Kortom helemaal super.

Nette en snelle service

Het enige minpunt was dat de borduurnaald die in het pakket had moeten zitten, ontbrak.

Top webshop!

Goede prijs-kwaliteit en snelle verzending!

Snelle levering, en goede service

Goed geholpen, snelle levering

Ik zal zeker vaker een bestelling plaatsen

Supersnelle levering

Direct de volgende dag al had ik de wol in huis.

Snel ontvangen! Het is net een cadeautje als je je doosje uitpakt, complimenten!!!

Zorgvuldig, snel en deskundig

Een snelle service, deskundig en ook nog eens superklantvriendelijk. Een aanrader. Je kunt hier op vertrouwen!

Snel en verzorgd

Hoewel ik maar een kleine bestelling heb geplaatst, werd deze snel en netjes geleverd.

Goede service en snelle levering!

Als er een bestelde kleur niet op voorraad is krijg je hiervan een mail. Je krijgt dan de mogelijkheid een andere kleur te kiezen. Nog dezelfde avond is het geregeld en verzonden! Super service

Heeeeeel vlug

Heeeel vlug

Echt geweldig!!!!!!!!!

Super snelle en goede levering voor herhaling vatbaar.

Altijd betrouwbaar en snelle levering

Ik heb al meerdere keren bij Caro's Atelier besteld. Nog nooit is iets misgegaan. Er is veel bereidheid om mee te denken. Prima service en heel snel in verzending.

Heel snel en mooie wol

Super snelle levering

super snelle levering

netjes verpakt en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit..

Uitstekend mooi verzorgd accuraat

De Huchtstraat 21