Zoals altijd snel en netjes geleverd. Ondanks aanpassing.

Mijn bestelling was een deken incl. patroon. Mijn zoon wilde echter een andere kleur omruilen. Dat was helemaal geen probleem. Mijn nieuwe kleur doorgegeven en het was zo voor elkaar. Fijn die flexibiliteit. Top

Alles had ik super snel in huis en was netjes verpakt!!

Goede hulp en snelle levering

In de toekomst ga ik zeker weer bestellen

geweldig

Zocht een bepaalde kleur, kreeg een snelle reactie en een goed advies... altijd bereid om je te helpen...

prima service

Altijd snel in huis, goede kwaliteit producten. Netjes verpakt.

prima!

snelle, keurige service

Snel geholpen.

Omdat mijn top-down breiwerk teveel steken kreeg om nog op mijn lange breinaalden te passen, had ik een rondbreinaald nodig om verder te kunnen. Na een pauze van nog geen twee dagen kon ik weer verder breien.

Heel fijn!

Ik ontving mijn bestelling precies zoals ik gevraagd had en binnen één dag.

Vlugge correcte bestelling

Vlugge correcte bestelling

Snelle bezorging, mooi en goed verpakt en snel herstel van klein foutje! Zeer tevreden

in één woord! uitstekend!

Ik kreeg een snelle reactie op mijn mailtjes en de bestelling werd ondanks de corona drukte toch snel geleverd.

Levering snel uitgevoerd en product voldoet aan wens

Duidelijke webwinkel waar ik het juiste product heb kunnen vinden.

Super service.

Ik had echt op de valreep (iets voor 17.00) een haaknaald besteld en deze tot mijn verbazing keurig de volgende dag ontvangen.

Supersnel geleverd!

Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis

Snel verstuurd, goede kwaliteit

Ik had voor mijn breiwerk waar ik al aan begonnen was andere breipennen nodig. Ik vond ze hier en omdat ze meteen verstuurd werden kon ik meteen weer verder met mijn patroon.

Vlotte afhandeling en keurig verpakt.

In de namiddag mijn glanskatoen besteld en 's morgens om 8 uur geleverd. Keurig verpakt mijn bestelling van glanskatoen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Top!

Snelle nette levering

De bolletjes Roma zaten keurig verpakt in een doos..net briefje erbij en wat er besteld was.

wat een geweldige service!

Na 50 jaar niet gehaakt te hebben op Caro's site gekeken, ideeën opgedaan, materiaal besteld, zelf s avonds nog een wijziging qua hoeveelheid materiaal, en wat mij verbaasde: de volgende dag de spullen in huis! Zo top! en dat in Corona tijd. Mijn volgende bestelling gaat vanavond de deur uit!!

Snelle levering en prachtige garen

De webshop is prettig. Mooie garen, goede verpakking en snelle levering!

misschien wel een idee om een leuke cadeau bon te maken. Ik kocht een bon om weg te geven en kreeg een code via de mail, niet zo leuk om cadeau te doen.

Zeer tevreden goeie service

Ben ontzettend tevreden ook qua levertijd en zeer zeker in deze vervelende tijd waar wij nu inzitten. Zal zeker mijn kennissen aanbevelen om bij U wol te bestellen. Hartelijk dank ook voor de goeie service.

toppie

Goeie kwaliteit, snelle levering

Prima service en snel met afhandeling.

Perfect.

Heel snelle en correcte service in deze doronatijden. Dankjewel.

een 10

prima!! snel geleverd en goede wol om te breien.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere