Heel erg goed

Prima verlopen en heel duidelijk en netjes

Alles verliep vlot en snel. Als mijn eigen wolwinkel bepaalde soorten wol niet op voorraad heeft zijn jullie de eerste winkel waar ik op zoek ga. Bedankt voor de snelle afhandeling Met vriendelijke groet, Monique

Goede communicatie, levering volgens afspraak

goede service

bezorging langer dan verwacht door het weer

Correcte afhandeling, snelle levering,

Correcte afhandeling, snelle levering!

Super service

Super service als altijd en top info I dien nodig

Bestelling werd volgens afspraak bezorgd Door Corona werd het 2 dagen later bezorgd. De bestelling was zoals besteld was.

Snelle levering, netjes verzorgd.

Helemaal tevreden over alles!

Hele mooie kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Verzending was prima. Alles naar wens!

Super Service

Super service Zeer uitgebreid aanbod Snelle Levering

Snelle en nette levering.

Mijn bestelling had ik al snel binnen. Netjes verzorgd en op de mail krijg je heel vlot antwoord. Super, kunnen andere en voorbeeld aan nemen.

Goede service en vlotte levering

Zie hierboven

Alles naar wens. Dikke 10

Alles naar wens. Dikke 1”

Geweldig!

Snelle levering, wat in deze tijd zowiezo een uitdaging is!! En altijd een kleine attentie bij de bestelling is zo leuk. Ga vooral zo door!

Zoals altijd prima!

Snel, duidelijk en klantvriendelijk.

snelle levering, goed produkt.

Snelle levering!

‘smiddags besteld en de volgende morgen in huis!

Mooi assortiment en snelle levering

Ik vind de nieuwsbrief inspirerend. De website werkt goed. Veel keuze, goede informatie, snelle service. Met dank aan Breimeisje voor de link op haar website, anders had ik Caro’s atelier nooit ontdekt.

Mijn pakketje was er heel snel. Zo fijn. Het aanbod en prijs kwaliteit is dik in orde. Alles netjes geleverd.

Prima op tijd geleverd. Mooi katoen.

Gewoon perfect

Niks op aan te merken !

Vlotte verwerking en levering

Als je iets bestelt, wil je het o.h.a. snel in huis hebben, en dat is ondanks de huidige omstandigheden goed gelukt.

super

alles keurig verzorgd en vlotte verzending

Snelle levering, meedenken met gevraagd product, nog een extra berichtje om te vragen of alles naar wens was.

heel heel goed

mijn breinaalden voor sokken en de gewone breinaalden van prym zijn uitsteken ik wil ze allemaal

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere