Ondanks de drukte had ik de bestelling binnen 2 dagen in huis en daarnaast een persoonlijk briefje erbij wat ik erg leuk vind.

Super snelle levering

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis

Mijn bestelling werd zoals be,oifd, de volgende dag bezorgd.Geweldig!

Er ging van mijn kant uit iets mis, zodat ik met een dubbele bestelling zat. Na een telefoontje van mij werd dat meteen opgelost. Service.

Fijn en snel!

goede kwaliteit, snel bezorgd en netjes verpakt. blij mee!

Super service

Super snelle service. Altijd een leuk gratis patroontje bij de verpakking! Top!

Goede en snelle levering

Snel geleverd, mooi garen

Goede kwaliteit en snel geleverd

Altijd prima

Zowel in de winkel als online

Fijne webshop, direct na bestelling op de hoogte gehouden over levering. Volgende dag alles keurig verpakt binnen. Echt top!!

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Prettig online shoppen, vlotte levering

Ik had een vraag over de samenstelling van het garen van de Mojo deken, oa een alternatief gekregen . Snelle reactie.

Overzichtelijk site en behulpzaam personeel.

Top en netjes verpakt !

Snelle , degelijke service !

Snelle levering en prima in orde.

Ik had het patroontje van Carolientje besteld, online versie. Om één of andere reden ontving ik deze niet in mijn mail. Eerste keer gebeld, ze zou hem direct mailen. Helaas ik ontvangen ving niets. Nog één keer gebeld en weer geprobeerd om hem te mailen terwijl ik aan de telefoon was. Weer niet gelukt. Daarom hebben ze direct het boekje met het patroon opgestuurd. Super service ik blij en mijn kleindochter ook. Ze vind Carolientje super leuk!!!!

Snelle levering. Mooi verpakt altijd.

Alles netjes op tijd en goed verpakt en ik kon weer aan de hobby's verder. Super.

Mooie materialen en snelle levering

De pakketjes zijn goed ingepakt en worden snel geleverd. Het zijn mooie en goede materialen om mee te werken.

Super snel

Netjes en snel geleverd

Fijne & snelle levering

Een overzichtelijke site, met veel keuze. Een erg snelle levering! Het pakketje kwam snel en netjes aan.

Savonds mijn garen besteld, de volgende middag kon ik al beginnen re hajen.

Goede kwaliteit borduurpakket en snelle levering!

Super snel geleverd, netjes ingepakt. Fijn materiaal. Kom zeker terug!)

Snelle en vlotte manier van bestellen en leveren

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere