Doet wat ze belooft

Latere levering omdat er niet genoeg was van 1 verfbad. Hierover goed geïnformeerd. En na 3 dagen alsnog geleverd. Vind ik positief

Was goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd en dat terwijl het naar duit moest

Prima!! Heel behulpzaam

Heel goed geholpen!

Duidelijke website en vlugge levering!

De website is duidelijke en gezellig. De levering is vlug! :) Ik ben erg tevreden!!

Goede communicatie en verzorgd pakket.

Was top in orde!

Zeer goede service

Bestelling, betaling en levering gaan perfect richting België! Goede, makkelijke & overzichtelijke website. Perfect! Dank jullie wel hiervoor!

Goede verzorging van elke levering!

Prachtig assortiment, kleurrijk, snelle levering en goed verzorgd!

Zeer snel

Bestelling was zeer snel in huis ! Top

's Avonds besteld, volgende dag in huis.

X

Fijne webshop met heel veel keus. Super snelle levering, waar ik erg blij van word! Wat ik wel jammer vind is dat de garens die ik hoofdzakelijk nodig heb, Scheepjes Catona, te vaak niet leverbaar zijn.

Superleuk pakket met leuke pluizige wol, ben al bijna op de helft

Superleuk pakket met leuke pluizige wol, ben al bijna op de helft Ben zeker van plan om meer te gaan breien in de toekomst! Groetjes Wilm@

Snelle keurige brievenbus levering

Ik heb een prima indruk van Caro. Geeft snel antwoord op je vraag. En snelle afhandeling van je bestelling.

Snelke en nette service

Snel en netjes op tijd ontvangen. Alleen zat het verkeerde breipatroon bij mijn bollen wol. Kreeg het patroon wel via de mail, maar ik had het liever uitgeprint bij mijn bestelling gehad. Had ik naar uitgekeken...

Prima webshop

Aardige mensen, goed geholpen, bestelling meteen verzonden.

Geweldig goede service

Vriendelijk en super goed

Een heel leuk service super website

Fijne ervaring

Mooie wol, optijd gestuurd.

Excellent

Heel snelle levering. Nieuwsbrieven met leuke tips. Aanrader!

Snelle en verzorgde levering

Mijn eerste bestelling bij hun,zag er netjes uit en snel in huis, leuk dat gratis haakpatroon erbij.

Uitstekende webshop

Snel, keurig verpakt. Dikke 10

prettig snel geleverd

Blij dat ik besteld heb bij Caro's Atelier!

Vanwege de lockdown heb ik voor het eerst haakgaren besteld via internet. Ik kwam terecht bij Caro's Atelier, en ik moet zeggen dat het een prima ervaring is.

Snel en mooi

Ik vind de wol die ik besteld heb heel mooi en fijn.

Veelzijdig assortiment, duidelijke website, redelijke prijzen, snelle levering voor acceptabel verzendkosten.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere