Snelle levering voor een redelijke prijs

Snelle levering voor een redelijke prijs

Online besteld en de vlg dag al in huis

Snel geleverd en ik hoefde er niet voor thuis te blijven

Zoals altijd uitstekende service, en snel!

Heel blij met Caro's Atelier :-)

Vriendelijk, snel antwoord op 'n mail.

Ik had 'n paar vragen in 'n mail. Ik kreeg snel en deskundig antwoord waar ik echt iets aan had.

Altijd een feestje om uit te pakken

Fijne website om te shoppen. Altijd leuke ideetjes en pakketten. Groot assortiment, dus veel keuze.

behulpzaam en opmerkzaam

bij mijn bestelling een goed alternatief gevonden voor de wol die niet op voorraad was. Dank daar voor

Super goed

Ik deed een bestelling voor de eerste keer en had de dag nadien de bestelling al thuis. Echt super tof

Topservice

De bestelling is, ondanks de corona, zeer snel geleverd. De levering van mijn product, een haakpakket, was zeer goed verpakt. Ik zal zeker nog eens bestellen.

Zeer tevreden, snelle levering. Klein probleem werd onmiddellijk opgelost!

Ik ben zeer tevreden. De wol breit mooi weg. De kleur had ik een beetje anders verwacht, maar dat ligt aan het online kopen! Het patroon is zeer duidelijk en gemakkelijk te volgen. De aanbiedingen in de nieuwsbrief zijn super! Ik kan niet snel genoeg gedaan hebben met het ene om een volgende bestelling te plaatsen.

Toppie!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt!

Een hele fijne site.

Als ik iets wil maken vindt ik meestal wat ik zoek. De bestelling wordt ook perfect uitgevoerd en bezorgd.

Super service!!

Goed bereikbaar, goed advies , en de levering super snel in huis!!

Snelle en zorgvuldige levering

Ondanks de corona tijd ziet CAR’s atelier kans om toch nog steeds snel te kunnen bezorgen. Zeker nu we verder weinig om handen hebben is het prettig om toch weer snel aan de slag te kunnen met een nieuw breiwerk.

Bestelling snel in huis

Erg prettig, de ene dag besteld de volgende dag al in huis en dat in deze tijd

Mooie verpakking, netjes op tijd geleverd

Altijd een feestje om bij Caro Atelier te bestellen en het product te ontvangen.

Goede kwaliteit

Snel en keurig verpakt

De overzichtelijke website van Caro's Atelier nodigt uit tot bestellen. De bestelling wordt altijd met zorg verpakt en snel geleverd. Een feest om uit te pakken!

Snelle levering, keurig verpakt!

Voortaan doe ik mijn bestellingen bij Caro's Atelier

Bestellen was makkelijk en de wol was snel bezorgd

Het hele process was makkelijk en snel. Ik ga hier zeker vaker mijn wol bestellen!

gewoon goed!

Snelle levering en slim verpakt zodat het gewoon door de brievenbus paste!

Duidelijk en prima

Heel groot assortiment, snelle levering, leuke site, vriendelijk, top

PostNL had mijn bestelling retour gestuurd. Balen! Gelukkig een goede service van Caro's atelier en kwam het pakket de volgende dag alsnog!! Superfijn

Goed garen

Mooi garen goedekwaliteit, snelle levering

Het garen werd netjes op de afgesproken datum bezorgd.

De website is overzichtelijk en de kleuren van het garen staan goed en helder op de foto's. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en het breigaren is ook op de afgesproken tijd bezorgd. Mooi verpakt in vloeipapier met een gratis haakpatroon erbij! Het is prachtig garen en ik verheug me al op het breien van de trui, die ik in mijn gedachten heb. Eerst nog een ander project afmaken. Groetjes, Truus Meerstra

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere