Bestelling op tijd geleverd.

Super snel

Bestelt en snel in huis!

snelle levering en keurig verpakt

een pakketje van Caro's atelier is altijd een feestje . Goed verpakt en het voelt als een cadeautje

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering, goed verpakt.

Razendsnelle levering

‘S avonds besteld en de volgende dag al geleverd super blij mee

In eerste instantie gemaild. Kreeg zeer snel een reactie terug met een advies. Dat vond ik erg fijn. Daardoor heb ik snel een bestelling kunnen plaatsen die ook nog eens snel werd geleverd! Medewerker was zeer benaderbaar en klantvriendelijk!

Keurige snelle levering

Bestelling wordt keurig geleverd mooi en goed verpakt

Sbelle levering en niet voorradig netjes mail als beschikbaar is.

Snel bezorgd, netjes verpakt!

Uitstekende snelle levering

Uitstekende snelle levering, netjes verpakt en ook nog een leuke attentie erbij.

snel en verzorgd

Ik word zo blij van de zorg die besteed is aan de verstuurde pakketten. Er zit een papiertje om de wol en er zit een sticker op het papiertje. Vaak zit er een klein patroontje bij als presentje. Het voelt echt als een cadeau als je zoiets krijgt (ook al heb je het zelf besteld).

Super snelle levering. Binnen 1 werkdag in huis.

Snelle levering en goed contact

Snel geleverd. 1 bol was niet goed. Na mail meteen andere geleverd

Een fijne en goede levering

Snelle levering, uitstekend verpakt, prima kwaliteit garen.

Snel geleverd!

Goed verzorgd

Alles perfect gegaan

Alles perfect gegaan

Had er geen ervaring mee was de 1e x maar geeft een goed en vertrouwd gevoel.

zie bovenstaande

Mooie wol en snelle levering

Netjes en snel beorgd

Ondanks deze corona tijd snel bezorgd

Snelle corecte levering

Vlotte snelle levering

GEWELDIG

Mijn ervaring is in 1 woord SUPER te noemen. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Echt geweldig.

Makkelijk en snelle levering

De website is erg overzichtelijk en daardoor is het makkelijk om te vinden wat je zoekt. Ook de prijs is voordelig en de levering vlot. Ik kan iedereen aanraden bij Caro atelier te bestellen

uitstekend

Mijn eerste kennismaking is positief. Bestelling keurig geleverd. Ook op een vraag per mail een snelle reactie.

Snel bezorgd

De Huchtstraat 21