Goede service en goede afhandeling

Snel en klantvriendelijk

Na de bestelling bleek dat ik toch meer nodig had. Geen probleem kon aangepast worden! Super!

Top, snelle levering, keurig verpakt!!

Voldoet 100 % aan de verwachtingen!!

Everything excellent always.

Always great products, speedy delivery and great service.

Site is aan te bevelen

Mooie collectie, snel verzonden en goed verpakt. Minpuntje: de kleuren zijn op de site vaak anders dan in het echt.

Snelle leveing

Heel prettig om telefonisch zo deskundig geholpen te worden

De kleuren van de voorgestelde wol bij een babypatroontje vond ik niet zo mooi dus vroeg ik advies voor een goed alternatief. Echt super geholpen met meerdere opties! En over mijn eerdere bestelling ben ik ook zeer tevreden. Hele korte levertijd, heerlijk!

Prima! Snel ontvangen, netjes verpakt

Mooi verpakt!

Caro’s Atelier is mijn snoepwinkel

Een heerlijke winkel voor mij dichtbij. Ik word er altijd heel hebberig...Prima personeel. En als ik niet naar de winkel kan komen laat ik het thuis bezorgen en heb ik mijn materiaal binnen enkele dagen.

Zalig om zo snel en correct geholpen te worden

Ook al woon ik in Vlaanderen en woeden er buiten coronatijden: mijn bestelling had ik 's anderendaags in mijn handen. Je merkt gewoon aan het ingepakte materiaal dat je in handen krijgt, dat er aan de andere kant mensen aan het werk zijn met liefde voor het vak!

Snelle levering en altijd iets extra in mijn pakketje!!!!TOP

Als ik iets van garen of haak- of breinaalden en andere handwerkspulletjes nodig heb bestel ik dat altijd bij Caro’s atelier. Alleen als zij het niet heeft bestel ik het ergens anders, maar dat gebeurt bijna nooit want het assortiment is erg groot. Ook wordt alles keurig verpakt en snel geleverd. Ik word er blij van.

Snelle levering !

Snelle levering en goed verzorgd!

hartstikke goed

juiste wol snel geleverd. Prima

Altijd heel tevreden

Ik ben altijd heel tevreden over de levering en producten van Caro's Atelier.

Altijd goede bezorgingen en op tijd

Altijd staan ze klaar om een vraag te beantwoorden En fijne site om te bezoeken

Uitstekend als altijd!

Altijd geweldig geregeld!

Goede wil, snelle service

Mooie scheepjeswol besteld voor wiegendeken

Zeer snelle en correcte uitvoering van bestelling en levering.

Duidelijke info bij bestelling en goede opvolging.

perfect

Prachtige service !

Ongelooflijke service. Heb geregeld een mailtje gestuurd met vragen. Deze werden direct beantwoord op een hele positieve manier. Ik bestel er in ieder geval nog zeker.

Prima levering ook product is uitstekend

Snelle levering, ruime keuze, mooie producten

Alles zat keurig verpakt en zag er net zo uit als op de Website.

Snel in huis

Ook bij bestellingen in het weekend super snel in huis

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere