Vriendelijke hulp. Goede service. Makkelijk online en zeker.oin in het leuke winkeltjes en magazijn. Too

Ik ben heel tevreden

Ik was heel blij, dat de wol zo snel werd bezorgd en ik vind het fijn materiaal om mee te breien.

Makkelijk alles bestellen op de website en dan op halen in de winkel. Aardige mensen

Snelle en correcte levering voor herhaling vatbaar

De levering zag er netjes uit was prima verpakt

100% tevreden

Snelle levering van goede kwaliteit. Ik had per abuis een fout gemaakt in de afleveringsdatum en dat werd na een mailtje meteen gecorrigeerd en ik had mijn bestelling heel snel. Prima service!

De bestelling is snel en goed verpakt geleverd.

Heerlijke wol.om te breien.

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Zie hierboven

Snelle levering en de bestelling tiptop in orde.

Goede service, denken mee. Mooi aanbod van garen. Vindt het jammer dat je teveel aan bolletjes niet kan retourneren/ruilen voor een nieuwe bestelling. Binnen 14 dagen heb ik geen trui af. Tevens las ik dat je ook een bestelling kan ophalen. Spijtig dat dit bij het bestellen niet zichtbaar was. Scheelt verzendkosten (en ik woon op loopafstand)

vlotte nette levering. keurig verpakt met extra patronen er bij. leuk!

Snelle levering, mooie wol!

Super snel geleverd, evt. per brievenbus post

Snelle levering alkes keurig ingepakt

Precies wat ik gevraagd had alles netjes en snel geleverd.

Zeer goede ervaring.

Prettige overzichtelijke website. Snelle levering. Prima geregeld.

Goede en snelle service!

Ze hebben mooi materiaal en goede en snelle service, is de volgende al in huis mits als het op voorraad is! Ik ben blij met Caroatelier!

Is goed en verzorgd ingepakt.

Goed materiaal goede beschrijvingen. Goed verzorgd ingepakt in niet overdreven veel papier

Prima !

Eerste bestelling geplaatst. Wel eerst een vraag gesteld over het patroon. Per omgaande antwoord. Snelle levering van de wol. Plezierig om hier je bestelling te plaatsen.

alles was goed snelle levering mooie prijs goed verpakt en verstuurd

zie hier boven

Super fijn telefonisch geholpen.

vind ik niks aan

ik vinderg vevelend dat ik niet er af kan halen de pratronen ik wel de garen die je moet hebben maar geen pratroon daar bal ik van de poezen pratroon

prima service en snelle levering!

Fijne webwinkel. Overzichtelijk en duidelijk. Via mail snel contact en meedenkend in zoeken naar oplossingen.

Hele snelle service, top!

Top service!

Erg prettig en snel

De bestelling vacuum maken en er brievenbuspost van maken is meedenken in de kosten voor de klant Super...

En hele fijne site

Met snelle levering zoals gezegt wordt op de site

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere