Besteld, snel geleverd en goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijn geholpen en de zelfde dag bezorgd gekregen

Het was perfect

‘s Avonds besteld en ik had het heel snel in huis. Keurig verpakt. Perfect!

Volgende keer zou ik er zeker weer bestellen!

Ondanks de verwachte vertraging rondom de corona drukte had ik de volgende dag al mijn bestelling in huis. Heel blij mee!

Altijd goed

Altijd snel en adequate, een plezier om bij Jullie te bestellen.

Perfecte levering

Heel fijn. Zeer snelle levering. Gelukkig alles op voorraad.

Heel goed snel

Was mooi verpakt, en werd snel bezorgd

Fijne ervaring

Prima ervaring

Snelle service!

Snelle verwerking en bezorging van de bestelling!

Heel erg blij met Caro's atelier!

Ruime keus, razendsnelle verzending. En toen ik een klein probleempje had werd dat direkt voor me opgelost. Van harte aanbevolen!

Snelle sevice

Snelle sevice. Zeker een aanrader...

Snel antwoord op de mail.

Prima en snelle levering

Prima ervaring

Alles netjes en snel geleverd.

Prima in orde

Behalve de TE vele mails die ik ontvang, is verder alles prima in orde

Alles ging goed en snel. Pakket was er de volgende dag al, netjes ingepakt, met een verrassing, geweldig.

Hele fijne winkel!

Altijd snel en keurig verpakt. Ik mis alleen die leuke extra knoopjes en/of patroontjes

Het contact is super, de levering was er snel. Ik ben een supertevreden klant. Groetjes Fia

Goed en snel

Kwam wat bollen tekort, maar zelfs in deze drukke tijd had ik ze snel in huis. Vacuum met brievenbuspost.

‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis! Blij met het gratis patroon dat met mijn bestelling meekwam.

Super!!!

Zoals altijd super geholpen en een rappe verzending.

Snelle service groot assortiment

Prima! Bijna compleet! Verzendkosten; bij hoog bedrag pas gratis. Net niet alles

TOP

Pas Caro's Atelier ontdekt op google. Zeer spijtig dat ik dit niet veel eerder ontdek heb. Vanuit Belgïe besteld en nog geen 2 dagjes later, ben ik al aant haken. Super snel bezorgd dus en hoe mooi en netjes verpakt. Trouwens ook prachtige wol en zoveel keuzes aan mooie dingen. Dikke duim !!!

Zeer snelle levering.

Tevreden met de vele keuze mogelijkheden !

Prjma service, mail gehad omdat het garen dat ik had besteld, daarvan was genoeg op voorraad maar niet allemaal met hetzelfde verfbad, of dit een probleem was, anders moest ik even wachten op mijn bestelling. Ik vond het green probleem dus volgende dag jn huis

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere