Prima website, snel verzonden

Geen klantenservice nodig gehad dus daar geen mening over

Heel erg prettig

Caro's Atelier is een hele prettige wolwinkel/site Veel en uitgebreide keuze aan artikelen en de site is zeer toegankelijk en de verzending is zeer vlot en kundig ingepakt. ik ben zeer tevreden over Caro's Atelier!!

Ik bestel vanuit Belgie en ben zeer tevreden, de ruime keuze aan garens en haak-en breipaketten zijn geweldig, gewoon top !

Goede snelle levering

Tussen kerst en oud en nieuw besteld. En toch een zeer snelle levering! Goed verpakt en goede kwaliteit garen van Scheepjes wol. Ik ben zeer tevreden!

Heel tevreden

Had mijn furls haaknaald besteld, binnen enkele dagen tot in België geleverd zo blij mee en alles in heel goede staat ontvangen, dikke duim omhoog

Prima en correct geleverd, maar toch kleine teleurstelling.

Ik bestel een bol Lana Grossa Gomitolo en nog een andere dure bol en bijtringen. Dag later bevestiging en pakket wordt klaar gemaakt. Top en prima. Ondertussen staat op de site als je een, oké andere, Lana Grossa bol koopt krijgt je een patroon cadeau. Misschien niet terecht maar iets klein cadeautje achtig had ik wel verwacht of meer gehoopt. Een kleine attentie in de doos is altijd leuk en geeft een fijn gevoel. Als ik bij Cutedutch besteld is dit zo. Niet dat het moet, maar als ik de volgende keer wol nodig heb en Cutedutch heeft die ook, ga ik daar bestellen. Geen kritiek, maar een tip. Groeten Saskia

Ruime keuze, goed advies, snelle levering, kwaliteit! Blij mee

Goede dienstverlening

Altijd alles netjes verpakt en snel verstuurd.De wol is ook van topkwaliteit.Ook veel leuke patronen.

Hele super service

heb 2 bestellingen gedaan. Volgende dag in huis. Mailtje gestuurd met wat vragen en volgende dag antwoord. Super gewoon

de bestelling is altijd goed.

Was patronenboek vergeten te bestellen kreeg op mijn mail kopie van gewenst patroon zodat ik gelijk aan de slag kon. TOP

Snelle levering en veel keus

Ik bestel regelmatig bij Caro's Atelier. Soms ben ik iets aan het maken en mis ik net dat ene bolletje/kleurtje of gereedschap en dan vind ik het vaak bij Caro. Levering is altijd snel, zodat ik weer door kan met mijn project. Ook de Facebook groep vind ik leuk, ik kijk er vaak voor inspiratie en laat af en toe een fotootje zien waar ik mee bezig ben.

Altijd leuk om bij Caro iets te bestellen. Veel keuze en heel duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bestellen is makkelijk. Wordt razendsnel bezorgd

Geweldig!

Altijd snelle levering, bij ruilen geen problemen, klantenservice is ook heel correct en behulpzaam en de pakketten zijn altijd heel netjes verzorgd. Ik bestel nergens anders

Prima winkel met ruime keuze.

Ik ben nog niet zolang klant van Caro’s Atelier maar tot nu toe ben ik tevreden. Ik hoop dat de winkel weer gauw open gaat.

Heel erg goed.

Op de door mij gestelde vraag kreeg ik bijzonder snel een reactie. Ook de bestelde artikelen heb ik heel snel ontvangen.

Nette en snelle levering.

Snelle en nette levering

Vandaag besteld is morgen vaak al geleverd.

Snelle ontvangst van de bestelling

Vlotte service

Snelle levering en top spullen.

Site is overzichtelijk. Snelle levering. Heel veel spullen en keuze daaruit. Heerlijk!

Ruime keus en snelle levering

Fijn dat er zoveel te kiezen valt. Mijn bestelling was helemaal in orde en ik kon al snel dit feestelijke pakketje uitpakken en aan de slag gaan.

Ik heb zeer goede ervaringen met Caro's atelier. Heb al meerdere dingen bij hun besteld en alles is zeer snel en prima afgewerkt. Ook als je belt staan ze je altijd netjes te woord en zoeken met je naar de oplossing. Ik ben 100% tevreden over deze shop.

Snelle service en precies wat ik besteld had.

goede adviezen, leuke pakketten en verslaafd aan Carolientje

ik ervaar caro's atelier als mijn snoepwinkel. inmiddels heb ik bijna alles van project carolientje en zowel in de winkel als digitaal word ik fijn geholpen.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere