Snelle levering super producten.

Heel fijn dat jullie wel alle artikelen en snel kunnen leveren. Een hoop webwinkels hebben daar op 't moment problemen mee.

Fijn dat ze er proberen een brievenbus pakje van te maken door de bolletjes vacuüm te verpakken

Prima snelle levering

Echt tevreden

Snelle service. Pakket klopt altijd als ik bestel Veel succes verder

Alles wordt altijd snel en keurig verpakt verzonden. Heel klantvriendelijk

Altijd heel correcte en snelle service . Perfect verpakte dozen. Altijd een plezier om ze te openen en te zien welke mooie bollen wol er in zitten.

Veel keus in haakpakketten,Ben ik helemaal weg van.

Alsver probleempjes zijn helpen ze direkt

Super mooi

T is altijd snel geleverd en zo mooi ingepakt top

Uitstekent

Snel verzonden snel in huis top...

Ruime keus, snelle levering

Ruime keus, snelle levering

Geen lange wachttijd

Bestelling de andere dag binnen netjes verpakt

Zeer goed-uitstekend !!!

1.Uitstekende website, makkelijk te bedienen. 2. Makkelijke betaling system. 3.Zeer vriendelijke klantenservice. 4.Uitstekende en rijke collectie wol. 5.Zeer tevreden over het kwaliteit van de aangebodene wol artikelen. 6. Uitstekende logistiek van bestelde pakketten te bezorgen. 7. Ik ben zeer tevreden van Caro's Atelier, van harte aanbevolen! Met vriendelijke groet, Ada Mercedes

Altijd tijdig leveren van bestellingen en duidelijk communiceren

Ik had bolletjes wol besteld, deze waren op en Caro's Atelier gaf aan dat ze eind december weer werden verwacht. Mij werd gevraagd wat ik wilde: wachten op de bestelde bolletjes of een andere kleur uitkiezen. Ik heb aangegeven wel te willen wachten. Later kreeg ik bericht dat de bestelde kleuren er nog niet waren en er ook geen zicht op was wanneer en of ze nog wel zouden komen. Ik heb toen andere kleuren uitgezocht en deze zijn nu onderweg

Dikke duim

Prima verpakt en bezorgd

Helemaal goed

Duidelijke website, veel informatie. Snel en keurig verpakt ontvangen

Super snelle levering.

Het bestellen van de wol ging heel vlot en de bestelling was ook snel binnen. Ik had nog niet eerder gehoord van Caro's Atelier. Ik ben er zeer tevreden over.

Uitstekende service en snelle levering

Heel eenvoudig te bestelling en geleverd volgens de aangegeven tijd. Mooi en veilig verpakt. Patroon heel duidelijk en mooi uitgegeven.

Overzichtelijke site en snelle verzending

's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Top!

fantastisch

Ben heel tevreden. Website is duidelijk. Bestelling is makkelijk te plaatsen. En bovenal is de bestelling heel snel geleverd. een dikke pluim voor jullie. En veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Duidelijke website, snelle levering!

Ik was op zoek naar een specifiek merk en soort wol: snel gevonden! En als mooi vacuüm pakketje door de brievenbus bezorgd!

Top geregeld

Snelle service, netjes verpakt.

Prima, snelle levering

Zoals altijd was het weer prima!

Genoeg keus , je kan er terecht met vragen en snelle levering .

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere