Mooie producten

Mooie producten maar dan wil ik meerdere bollen bestellen en is er 1 niet op voorraad . Daarnaast was bij mijn eerste bestelling de kleur roder dan op de website, maar dat is altijd lastig. Hoop dat jullie snel open kunnen

Snelle bezorging en erg netjes verpakt.

Perfect!

Artikelen in goede staat ontvangen. Waren snel op de post gedaan, alleen vanwege de drukte bij PostNL vanwege de lockdown heeft het ff geduurd voordat het der was.

De site is overzichtelijk. Ondanks de drukte in december waren mijn wolletjes op tijd binnen!

ik heb geen ervaring met bestellen bij jullie volgens mij.

wel een hele leuke site. met mooie spullen. die is 5 sterren waard.

Mooie katoen en snelle levering!

Snelle levering ruim assortiment

Veel keuze, snelle levering en betrouwbaar

Snelle levering en dat vind ik heel belangrijk, als ik met iets in mijn hoofd zit om te maken wil ik het graag zo snel mogelijk thuis geleverd hebben anders gaat mijn goesting rap over.

Goeie website, makkelijk zoeken en bestellen. Goeie kwaliteit garen en hele snelle levering. Kortom: zeer tevreden

De pakketjes zijn een feestje om uit te pakken

Heel fijn, je kunt zien dat het met zorg en liefde ingepakt wordt, heel soms bestel ik ergens anders, jullie verkopen helaas geen botter sokkenwol, maar de rest bestel ik graag bij caro

Veel keuze

Snelle behandeling van mijn aanvraag

Altijd meer dan prima

Bestel er al lang en altijd erg tevreden, correct snel en goed verpakt en verzonden. Kan niet beter

Goede service snelle levering

Paradijs voor haaksters

Uitgebreide keuze, vlotte en correcte service! Samenwerking met gek op haken is pluspunt.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit. En mocht er onverhoopt iets niet goed gegaan zijn, wordt dit snel aangepast. TOP!

Fijn bedrijf

Snelle levering en keurig ingepakt

Mooie producten, supersnelle levering!

Bestellen/betalen gaat heel eenvoudig. Snelle levering en goed verpakt. Altijd weer een feestje om de doos open te maken.

Keurig verpakt en snel bezorgd!

Mijn eerste ervaring met de webshop en meteen een goede ervaring. Heel netjes ingepakt en op tijd bezorgd. Het kado was voor mijn dochter, zij is er super blij mee. Ook makkelijk te bestellen.

Goed geholpen.

Prima gegaan.

Prima gegasn

uitstekend

goeie bediening alles mooi ingepakt en we moeten niet lang wachten zelfs in belgie niet om het krijgen van ons bestelling daarvoor dank en een gelukkig gezond nieuw jaar

Snel, correct & sympathiek!

Kan niet beter

Snelle levering met de juiste producten

De aankoop was een plezierige ervaring en snel geleverd.

Zie hierboven.

De Huchtstraat 21