Heel goed en snel.

Ik heb de bestelling geplaatst in de lockdown maar had het toch de volgende dag in huis en keurig verpakt.

Snelle en goede service mijn complimenten

Zoals gezegd bij bestelling snelle en goede service

Super snel

Snel

Zeer goed en snelle levering!!!!

Goede service en zeer snelle levering

Uitstekend!

Super snelle levering met daarbij een lief kaartje

Goed besteld!

De wol die ik had besteld zat keurig ingepakt en is snel geleverd.

Snelle levering, prima in orde

Ondanks de drukte voor bezorgingen momenteel, werd mijn bestelling snel en netjes bezorgd. De attentie in de vorm van een kerstkaart was het kersje op de taart.

Alles is perfect.

Nooit geen problemen, alles wat ik bestel zit in het pakketje. De volgende dag is het er.

Goede service!

Meestal kom ik in de winkel dat is toch het leukste. Maar in Corona tijd besteld en opgehaald. Prima service! Ga zo door.

Super goed verwerkt

Het is super goed ontvangen door mij. Op mijn vraag ook duidelijk antwoord voor zover jullie dat konden beantwoorden. Kom zeker vaker tefug

geweldig

snelle service en goed verpakt

Fantastich

Vriendelijk, snel, ook met terugbetaling als iets niet goed is!

Vandaag bestelt morgen in huis .en het is netjes in gepakt.

zeker aan te bevelen!

Mijn bestelling was keurig uitgevoerd en heel snel geleverd. Jammer dat jullie niet goed bereikbaar zijn met openbaar vervoer, anders zou ik geregeld bij jullie langskomen en vaak veel kopen.

Heel erg goed.

Zelf in deze drukke december drukte snel geleverd en inhoudelijk goede kwaliteit. Heel blij mee.

heel positief

ik ben heel blij met Caro. alles gaat goed . debezorging en het afleveren.

super

Altijd heel correct en heel snel geleverd

Heerlijk da je mails krijgt, zo blijf je op de hoogte en hoef je niet iedere keer naar de website. Via de mail makkelijk doorklikken. Een bestelling wordt vlot verwerkt en bezorgd, zelfs nu. En de verrassing is altijd groot.

Prima.

Alles was prima in orde, behalve het verrassingspakket met kerst viel heel erg tegen en duur voor wat je kreeg. Niet voor herhaling vatbaar. Zonde van het geld.

Prima service!

Makkelijke website en snelle levering. Heb het verrasssispakket besteld. Had echter verwacht dat er winter "wolletjes" en projecten in zouden zitten. Vind dit meer een voorjaarspakket. Ben er wel blij mee en ga de projecten zeker maken. Fijne jaarwisseling!

Mooi pakket en zorgvuldig verpakt eneen duidelijk patroon.

Uitstekende ervaring

Super snelle service en uitstekende kwaliteit van de wol.

Snelle bezorging, goed verzorgd

De bestelling was goed verzorgd en kwam, ondanks de drukke tijd sneller binnen dan verwacht. Ook op mijn vragen kreeg ik snel reactie. Helemaal top!!

overzicht is goed van de producten en de levering is ook goed

Snelle bezorging en een leuke kaart erbij!

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere