Geweldige materialen en service bij Caro’s atelier.

Het is altijd één grote snoepwinkel bij Caro’s atelier. Prachtige wol en garens en verder alles wat je nodig hebt om je haak- en breihobby uit te oefenen. De service is fantastisch. Supersnelle levering en al je vragen en opmerkingen worden keurig en vlot beantwoord.

Na levering verkeerd kleurnummer binnen 24 uur juiste nummer ontvangen.

Heel TOPPIE

Ook als je beld voor hulp is het erg prettig Erg mooie wol katia

Mijn bestelling van 19 december nog niet ontvangen, waarschijnlijk ivm post.nl drukte

nog maar eenmaal besteld, maar verliep prima

Ben zeer blij Caro's Atelier te hebben ontdekt, men zegge het voort ....

Ben zeer blij Caro's Atelier te hebben ontdekt, men zegge het voort ....

Ik had wol besteld. De hoeveelheid was niet op voorraad. Enkele dagen later toch al in huis. Naderhand twee haaknaalde besteld, de volgende dag in huis! En hoe leuk, een kerstkaartje bij mijn bestelling. Ik ben om....

Alles altijd netjes en goed geregeld

Alles netjes ingepakt en verstuurd, ook de digitale patronen netjes geregeld en heb je een vraag krijg je snel antwoord en als je nog iets bij je bestelling wilt voegen kan het ook nog

Snel en accuraat

Precies zoals ik hoopte dat het zou gaan.

ze denken met je mee

Ik wilde graag iets bestellen in een andere kleur dan het pakket was, er wordt mee gedacht en gekeken en het komt voor elkaar

Goed verpakt en supersnel!

Geen verbeterpunt kunnen vinden. Keurig verpakt en supersnel geleverd.

Geweldig!!!

Garen besteld en bijna de volgende dag in huis. En dat in deze Cororonatijd! Keurig verzorgd, ingepakt in vloeipapier, kaartje erbij en ook nog een kerstkaart!!! Kortom een echt cadeautje!!!

Ik ben zeer tevreden over Caro.

Uitstekende levering

Netjes verpakt snelle levering veel keuze in wol en garen

Heel tevreden

Prettige website en ook persoonlijk contact is fijn

Goede e snelle service

Ik heb mn wol adres gevonden ,goede service en een vlotte afwerking .

Snelle levering en netjes verpakt.

Zeer tevreden over snelle levering. Pakket altijd compleet en netjes verpakt.

...

Omruilen niet mogelijk...dan moet je apart terugsturen met hoge kosten. En dan nieuwe bestelling plaatsen en weer verzendkosten betalen...zou toch iets vlotter kunnen. Originele levering op zich was top en wol super !

Snelle levering! Mooie spullen

Een snelle goede service. Leuk een patroon erbij gekregen.

Zoals ik al zei, een snelle goede service. Leuk met gratis patroon.

Lieve mensen. Ik heb dit jaar voor de eerste keer een bestelling bij uw firma geplaatst. Door de corona!, ik kocht altijd al het garen bij ons in het dorp. Maar deze zaak is nu gesloten! Mijn eerste ervaring is echt super. Ook aan de telefoon was niets te veel. Ik weet zeker dat ik klant blijf. Fijne kerstdagen en probeer gezond te blijven

Zoals altijd perfect geregeld

Alles helemaal naar wens keurig verpakt en snel geleverd

Vriendelijk vlot meedenken

Netjes een mailtje dat de kleur niet voorradig was en uiteindelijk sneller geleverd dan verwacht. Leuk extraatje bij de bestelling. Helemaal top

Geweldig!

Fantastische winkel. Ik heb de laatste weken vaak kleine bestellingen gedaan, en iedere keer weer werd alles meteen op de post gedaan en was binnen 1-2 dagen binnen.

fantastisch!

Heel snel bevestiging van bestelling en betaling en ook echt meteen verzonden! 2 dagen later ontvangen ondanks de drukte bij Postnl! Hulde!

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere