Superleuke hebbedingetjes, ga ze zeker maken , maar voorlopig nog niet de tijd gevonden .

Super leuk om mee te doen

Het was erg leuk om met deze Cal mee te doen met erg leuke patronen

Helemaal tevreden

Ik was te laat voor de cal, die was al begonnen, maar ik kon gewoon nog meedoen en de andere patroontjes werden netjes toegestuurd!

Eerste klap is een daalder waard! Top geregeld ga zo door, veel succes.

Super snelle levering (Antwerpen). Goed verpakt. Website Is ook handig.

super

De wol is heel mooi. En de bestelling werd super snel bezorgd.

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden de reden hiervan is als je een mailtje stuurt met een probleem zoals ik heb voorgehad met een bestelling dan wordt er ook zeer snel gereageerd en wordt er iets aan gedaan Caro's Atelier geeft dan de advendskalender een tweede maal verstuurd na enkele heen en weer te hebben gemaild de zending werd telkens uitgesteld de tweede zending heb ik dan wel ontvangen en vandaag ook mijn kerstpakket waar ik zeer gelukkig mee ik zal Caro's Atelier dan ook aan iedereen aanbevel en ik zal nog veel bij jullie bestellen Mvg Gina

Leuk de adventsdoos.snelle service. Alles goed verzorgd. Groeten van Judith

Topservice !

Snelle levering. Verzorgd, met respect voor het materiaal, verpakt.

Door grote drukte toch snel bezorgd

Bestellen ging makkelijk en de haaknaalden zijn redelijk snel bezorgd. Hoe de haaknaalden haken weet ik nog niet, daar heb ik nog geen tijd voor gehad helaas!

Fijne website, goede producten, altijd snelle levering.

Binnen twee dagen in huis

Klantvriendelijk

Klantvriendelijke webshop. Snel antwoord op je vragen, persoonlijke aandacht. Prettig.

Snel, alert en goed

Uitgebreide keus, goede persoonlijke begeleiding

Snel en keurig verpakt.

Goed gevoel over jullie bedrijf.

Klantvriendelijk, vlotte afhandeling en makkelijk bereikbaar en erg vriendelijk

Zie hierboven

Fijne service

Fijne service en geduldig

Ik had per ongeluk de verkeerde wol besteld, daar werd heel vriendelijk op gereageerd.

Helemaal top

Prima service!

Prima snelle verzending, helaas 1 1/2 week vertraging bij PostNL.

TOP!

Goed uitgebreid assortiment, snelle levering!

Uitstekende service.

Besteld, geleverd , klaar. Prima in orde, blij mee.

Was een aangename beleving

Goed, snel en vriendelijk

Ik vind dit een super winkel. Ze reageren snel en zijn altijd vriendelijk. Echt een aanrader.

nette snelle levering van goed materiaal

Mooie website, klantvriendelijk opgesteld, besteld materiaal is netjes afgeleverd.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere