Garen snel binnen

Garen besteld en binnen paar dagen binnen. Het zou door de brievenbus passen dat was niet zo maar wel heel snel binnen super fijn! Kon meteen aan de slag.

Onvoorstelbaar grote keuze

Caro's atelier heeft een onvoorstelbaar grote keuze en levert supersnel.

alles goed ontvangen

x

Snel en mooi verpakt

Snelle levering. Keurig verzonden.

Vriendelijk, goed advies over de kleuren wat het beste bij elkaar past. Netjes verpakt.

Vakkundig

Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig

administratief nog niet , maar de levering was buitengewoon snel

Na een niet werkende betaling met de Mastercard, was de levering na een handmatige overschrijving toch snel.

Snel en netjes!

Snelle en nette levering! Zeer tevreden!

Na dat ik het garen besteld had,kreeg ik keurig een mailtje dat het niet leverbaar was... Gelukkig een week later wel... Ben er blij mee.

Top webshop

Snelle levering en keurig verzonden.

Duidelijke website, veel keus, gemakkelijk te bestellen en snel in huis!

Goed geregeld!

Supersnel geleverd en netjes verpakt!

impecable

perfecte, stipte levering, kwaliteitswol

Tevreden

Super snel en tevreden. Aanrader

Mijn bestelling was al snel binnen en precies wat ik had besteld!

Snel & correct, as always

Tja, wat valt er te melden... Zendingen komen altijd liefdevol verpakt en lekker snel binnen. Nog nooit problemen gehad.

Snelle service en de verzending is goed. Zo ook de verpakking

Keurig verpakt en fijne snelle levering

Snelle bezorging ondanks de Carona tijd.

Ik heb nu een paar keer wat besteld bij Caro s Atelier en het zag er goed verzorgd uit. En was er ook heel snel.

Snel geleverd en goed verpakt. Ook leuk dat ze er een patroon bij in doen.

Topservice

Goede producten ontvangen Op tijd Top!

Gewoon goed

Het ging perfect zowel het bestellen, als het betalen als het leveren. Netjes ingepakt en zo snel allemaal!!!!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Ik had een luie postbode en heb mijn pakket niet gekregen. Gebeld naar de winkel, een hele vriendelijke dame aan de lijn gekregen en die heeft het pakket onmiddellijk opnieuw opgestuurd. Zeer fijne ervaring!

keurig netjes en op tijd geleverd

Geweldige webwinkel!

Veel keuze, snelle levering en goede service. Ik wilde graag nog een extra bol katoen bijbestellen, stuurde een mailtje en het zat de volgende dag al in mijn pakket. Top!

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere